Networking — August 3, 2023 at 5:14 pm

Allied Telesis: Un anunţ de succes

by

Allied Telesis şi NTT Comware Corporation au anunţat recent că router-ul AR4050S-5G a fost testat cu succes pentru operare în cadrul soluţiei Splashtop On-Prem de gestionre securizată şi rapidă a datelor de teren.

Testele au confirmat că volumele mari de date, cum sunt datele cloud folosite în modelarea 3D pot fi procesate din locaţii de la distanţă către un sediu central.

Creşterea lucrului de la distanţă şi a gamei de aplicaţii IoT au mărit nevoia acestui gen de schimb de date, între locaţii la distanţă, sedii centrale şi locaţii pe teren precum şantiere de construcţii şi fabrici.

Soluţia foloseşte Splashtop On-Prem, o soluţie on-premise care furnizează acces de la distanţă securizat, control de la distanţă şi suport de la distanţă pentru orice dispozitiv. Routerul AR4050S-5G, care incorporează un card SIM 5G, furnizează capacitate ridicată şi comunicaţii rapid prin folosirea 5G.

applications-docomo-mecTestele de teren cu confirmat că sarcinile de operare volume mari de date s-au desfăşurat cu succes.

Sarcinile au inclus simularea de modele 3D din sediul central cu date achiziţionate la o locaţie la distanţă de un scanner 3D laser. Schimbul de date s-a desfăşurat cu mare viteză şi latenţe mici.

Soluţia are multe aplicări în construcţii, recuperare în caz de dezastre, municipalităţi, producţie şi sănătate, incluzând aplicaţii intensive de date precum CGI animation, Building Information Modeling (BIM) şi manufacturing design with CAD.