NEWS — August 4, 2023 at 9:56 am

Campania cashback de la Epson revine

by

Campania cashback de la Epson revine pentru a doua oară anul acesta. Clienții Epson pot primi până la 700 de lei înapoi dacă vor achiziționa până la 31 octombrie o imprimantă EcoTank înscrisă în promoție. Campania include o selecție variată de imprimante şi multifuncționale, color și monocrom.

Imagine1Multifuncționalele EcoTank sunt economice și rezistente oferă costuri de exploatare și de print reduse și sunt livrate cu cerneală care poate ajunge până la trei ani, în cutia imprimantei. Echipamentele beneficiază de o garanție de 3 ani .

Imprimantele EcoTank monocrom sunt livrate cu rezerve de cerneală cu care se pot tipări până la 11.000 de pagini, fără timp de încălzire și cu viteze de imprimare de până la 20 ppm.

Cum primesc clienții banii înapoi în promoția cashback?  

1. Pasul 1: Cumpără o imprimantă EcoTank participantă la promoție, până la 31 octombrie 2023
2. Pasul 2: Trimit o solicitare online în decurs de 30 de zile de la achiziție, pe www.epson.ro/cashback
3. Pasul 3: Completează formularul de solicitare online, alături de o copie a chitanței și o fotografie a numărului de serie de pe imprimantă

Clienții vor solicita banii din promoția cashback în decurs de 30 de zile calendaristice de când au achiziționat o imprimantă EcoTank. Banii se vor returna prin transfer bancar, în decurs de 30 de zile de la validarea solicitării.

Ultima dată la care pot fi trimise solicitări este 30 noiembrie 2023.

Promoția este valabilă doar pentru utilizatorii finali. Campania se adresează persoanelor în vârstă de cel puțin 16 ani cu reședința în România și permite cel mult două solicitări/client. Este permisă o singură solicitare pentru fiecare model eligibil. Cererile pentru echipamentele care vor fi revândute unei terțe părți nu sunt eligibile pentru această promoție.

În campania cashback sunt incluse 43 de modele din gamele Home, Foto şi Office.

Regulamentul campaniei cashback este disponibil integral pe www.epson.ro/cashback.