NEWS — August 7, 2023 at 4:53 pm

Computerul Smart Cockpit: o soluție 4 în 1 cu o gamă largă de funcții

by

Prin intermediul tehnologiei Smart Cockpit HPC, Continental prezintă un computer foarte puternic (HPC) ce oferă performanțe de sistem adaptate ideal pentru un set preintegrat de funcții în vehicule. Acesta vizează un echilibru între experiența utilizatorului, performanța sistemului, costuri și timp scurt de dezvoltare.

csm_continental_pp_hpc_smart_cockpit_300dpi_rgb_44cf44c1c0Astfel, Continental își demonstrează expertiza dovedită în arii de activitate care presupun folosirea computerilor foarte performante și se poziționează ca una dintre companiile de tehnologie lider în tendința pieței de vehicule definite de software și în managementul proiectelor complexe HPC.

În cadrul acestui proiect lucrează colegi din întreaga lume, iar România nu face excepție. Angajați din cadrul Continental Iași își desfășoară activitatea în echipe internaționale pentru dezvoltarea acestor soluții. Împreună cu colegii lor din Singapore, aceștia lucrează la transmiterea informatiilor între Android și Linux pentru streaming video. De asemenea, în cadrul proiectul, echipa din România este parte din sarcinile de integrare manuală și automată.

„Continental oferă pieței auto o gamă cuprinzătoare de soluții HPC. Cu Smart Cockpit HPC, oferim acum clienților noștri oportunitatea de a aduce pe drum o experiență de mobilitate din ce în ce mai automatizată și captivantă, într-un mod optimizat din punct de vedere al costurilor și cu timpi scurti de dezvoltare”, a declarat Jean-Francois Tarabbia, șeful departamentului Architecture and Networking din cadrul Continental.