Networking — August 7, 2023 at 1:48 pm

Zyxel este lider în soluțiile de rețea pentru industria HoReCa revitalizată

by

În ultimii ani, Zyxel Networks, lider în furnizarea de soluții de rețea sigure și bazate pe cloud, a implementat soluțiile de networking în 7.000 de hoteluri și 260.000 de camere de hotel din întreaga lume. Acest lucru a oferit milioane de oaspeți experiențe de rețea și satisfacție excepționale și a ajutat hotelurile și magazinele să își păstreze mai bine clienții.

Zyxel HorecaPe măsură ce tehnologia WiFi a devenit un dat pentru industria HoReCA, modernizarea rețelelor a devenit o considerație cheie pentru hoteluri, restaurante, cafenele și cei din sector care doresc să valorifice creșterea industriei turistice globale.

Management fără efort, oaspeți mulțumiți

Într-o industrie în care administratorii de rețea trebuie adesea să gestioneze rețelele în mai multe camere și locații, soluția Nebula de la Zyxel le-a oferit administratorilor de rețea o soluție puternică, fără efort și scalabilă, care le permite să gestioneze rețelele din mai multe camere și magazine centralizat. Gestionarea centralizată a Nebula permite administratorilor să răspundă mai rapid la problemele de rețea și la solicitările clienților, îmbunătățind nivelul de satisfacție.

Portofoliul cuprinzător de produse gestionate în cloud include 100 de modele diferite, inclusiv AP-uri WiFi 6/6E, switch-uri multigigabit L3/L2/desktop, firewall-uri de securitate și routere mobile 5G – toate acestea putând fi instalate în câteva minute și gestionate central de pe o singură platformă.

Impactul soluțiilor de rețea Zyxel poate fi observat în baza impresionantă de clienți, care include hoteluri de cinci stele, stațiuni, lanțuri hoteliere, hoteluri tip boutique, pensiuni, magazine fast-food multinaționale, cafenele, catering și multe altele. Exemple notabile includ Palace Grand Hotel Varese în Italia, Agora Swiss Night de Fassbind în Elveția, Katinat Saigon Kafe în Vietnam, Foodxervices în Singapore și Tiller în Franța.

„Am fost cel mai impresionat de soluția de rețea cloud Nebula, în special de modul în care vă permite să verificați și să gestionați punctele de acces, switch-urile și firewall-urile și să oferiți asistență în timp real dacă este necesar”, a declarat Salvatore Piraneo, proprietarul PSoft. sas care a integrat sistemele de rețea pentru Palace Grand Hotel Varese din Italia.
„Nebula economisește mult timp pentru personalul nostru IT, care trebuia să facă vizite la fața locului pentru a implementa și gestiona rețeaua. Acum pot face totul din interfața intuitivă și automată de gestionare a rețelei. Acest lucru este deosebit de crucial pentru noi într-un oraș precum Ho Chi Minh cu congestionare severă a traficului”, a comentat Út Nguyễn Quang, director tehnic la vTech Solution JSC, care a integrat sistemele de rețea pentru Katinat Saigon Kafe din Vietnam.

„Soluția Nebula de la Zyxel este un instrument excelent pentru a ajuta companiile din industria HoReCa să facă față provocărilor personalului IT limitat și ale oaspeților pretențioși”, a declarat Crowley Wu, vicepreședinte de vânzări și marketing, Zyxel Networks. „Înlăturând complexitatea gestionării rețelelor, ajutăm companiile să beneficieze de revenirea puternică a turismului și le permitem să se concentreze pe furnizarea de servicii excepționale oaspeților lor.”

Pentru a afla mai multe despre munca lui Zyxel în industria HoReCa, vizitați: https://www.zyxel.com/global/en/success-stories

Sau faceți clic aici pentru mai multe informații despre soluțiile Zyxel pentru ospitalitate: https://www.zyxel.com/library/assets/tech-library/Solution-Guide/hospitality.pdf