NEWS — August 9, 2023 at 4:21 pm

Beneficiile extrasalariale dorite de managerii și specialiști

by

70% dintre angajați primesc beneficii extrasalariale, tichetele de masă, asigurările medicale și bonusurile de performanță fiind cele mai oferite de angajatori. Atunci când își negociază pachetele salariale, managerii cer, însă, și alte beneficii, precum zile libere suplimentare, asigurare de viață sau grădiniță pentru copii.

womanDin cele aproape 235.000 de joburi postate în acest an pe eJobs.ro, peste 50.000 au vizat candidați din segmentul senior level (cel puțin 5 ani de experiență) și management. Industriile în care s-au făcut cele mai multe recrutări pe aceste nivele de carieră sunt retail, industria alimentară, turism, producție, construcții, financiar – bancar, servicii și auto.

În ceea ce privește aplicările, din cele 6,33 de milioane de aplicări înregistrate anul acesta, aproximativ 1,9 milioane au venit din partea specialiștilor și managerilor. Cel mai mult au aplicat pentru joburile din retail, construcții, servicii, producție, industria alimentară, financiar – bancar, transport / logistică și IT / telecom.

Skilld este primul serviciu de recrutare rapidă prin inteligență artificială s-a deschis într-un moment în care piața avea de absorbit un număr foarte mare de specialiști într-un interval de timp scurt. În acest context, în 2022 numărul de clienți din portofoliu s-a triplat și a crescut, totodată, și nivelul de senioritate a celor mai căutate roluri. Astăzi, 45% din recrutările Skilld se fac pentru poziții de seniori și manageri.