Hardware — August 11, 2023 at 8:25 pm

Kingston oferă seria IronKey Keypad 200 cu USB C

by

Kingston Digital Europe Co LLP, filiala de memorii flash a Kingston Technology Company, Inc., lider mondial în produse de memorie și soluții tehnologice, a lansat astăzi Kingston IronKey™ Keypad 200C, o unitate cu interfață USB Type-C®1 și criptare hardware care asigură atât securitate, cât și confort. Acum, utilizatorii pot avea o protecție și mai bună a datelor, dar și o compatibilitate mai mare, fără a utiliza adaptoare atunci când folosesc dispozitive echipate cu port USB-C.

Kingston IronKey Keypad200CKP200C oferă securitate de nivel militar cu certificare FIPS 140-3 Level 3 (în curs de certificare) şi o  tastatură alfanumerică independentă de sistemul de operare, pentru acces ușor cu PIN.

Acesta încorporează criptarea hardware XTS-AES pe 256 biți cu protecție împotriva atacurilor Brute Force și protecție BadUSB cu firmware semnat digital, asigurând un nivel de protecție de neegalat pentru datele utilizatorilor. Cu opțiunea Multi-PIN (Admin/Utilizator), tastatura poate fi utilizată pentru a configura un PIN alfanumeric ușor de reținut pentru conturile de administrator sau de utilizator. În cazul în care PIN-ul de utilizator este uitat, admin-ul poate restabili un PIN de utilizator pentru a oferi acces la unitate.

„Nevoia de protecție a datelor creşte pe măsură ce breșele de securitate datorate penetrării în Cloud, criptării software compromise sau a pierderii de unități USB devin tot mai frecvente. Datele sensibile necesită o protecție de nivel militar disponibilă pe unități criptate hardware care pot fi securizate fizic în afara internetului, protejând în același timp datele în tranzit și în repaus”, a declarat Oscar Escayola Kaloudis, EMEA Flash Business Manager și Sales Manager DACH, Orientul Mijlociu și Africa, Grecia și Israel. „Odată cu adăugarea lui KP200C, a doua unitate USB Type-C în gama IronKey, alături de Vault Privacy 50C, oferim acum și mai multă flexibilitate pe diverse platforme și sisteme de operare, permițând utilizatorilor să acceseze datele fără efort, indiferent de dispozitiv sau sistem.”

Kingston IronKey Keypad 200C este disponibil în capacități de până la 256GB, fiind oferit cu o garanție de 3 ani şi suport tehnic gratuit.

Pentru mai multe informații, vizitați kingston.com.