Internet/Telecom — August 17, 2023 at 2:36 pm

Smartphone-ul Redmi 12 5G, disponibil în rețelele Orange, Telekom și Digi

by

Noul smartphone Redmi 12 5G este, de acum, disponibil în România, în rețelele operatorilor mobili Orange, Telekom și Digi.

Redmi 12 5G 1Redmi 12 5G aduce utilizatorilor o experiență emblematică, cu noul design Crystal Glass. Cu o grosime de doar 8,17 mm, terminalul se simte plăcut la atingere și utilizare și este disponibil în două variante de culoare: Midnight Black și Sky Blue.

Cu un design elegant, de calitate superioară, un spate din sticlă și cel mai mare display al seriei, de 6,79 inchi, FHD+ DotDisplay, smartphone-ul este ideal pentru toate activitățile, de la vizionarea de filme, la navigarea pe rețelele sociale.

Rata de reîmprospătare inteligentă a afișajului comută dinamic între 30Hz/60Hz/90Hz, în funcție de conținutul de pe ecran, pentru o experiență de utilizare fluidă și eficientă energetic.

Redmi 12 5G dispune de o Cameră duală AI, cu o rezoluție înaltă, de 50 megapixeli. Tehnologia avansată de izolare a pixelilor permite o sensibilitate îmbunătățită la lumină și o acuratețe crescută a culorilor, oferind fotografii bogate, detaliate și vii, indiferent de context.

Smartphone-ul este alimentat de o baterie puternică, de 5000 mAh, pentru download neîntrerupt, streaming, jocuri și multe altele, pe tot parcursul zilei