NEWS — August 21, 2023 at 2:51 pm

Telekom Romania Mobile aduce cea de a doua generație a smartphone-urilor T Phone

by

T PhoneTelekom Romania Mobile adduce cea de a doua generație a smartphone-urilor T Phone, telefoane 5G pentru toate buzunarele.

Odată cu introducerea noilor modele T Phone, disponibile începând cu 24 august, Telekom Romania Mobile continuă să își mențină angajamentul de a face accesibil accesul la tehnologia 5G.

Fie că este vorba de investiții în infrastructură, de furnizarea de acoperire rețele, de dezvoltarea celor mai potrivite abonamente pentru clienți, sau de telefoane mobile la prețuri accesibile, Telekom Romania Mobile,  aderă la angajamentul grupului Deutsche Telekom de a dubla conectivitatea 5G în întreaga Europă. Aducându-ne mai aproape de un viitor cu adevărat digital, 5G oferă mai mult decât viteze rapide, permițându-ne accesul instantaneu și constant la toate resursele necesare pentru o viață conectată.

Deși rețeaua 5G devine disponibilă pe scară largă, decalajul tot mai mare dintre cei care își pot permite dispozitive compatibile 5G și cei care nu își permit acest lucru, accentuează diviziunea digitală. Fără un telefon mobil compatibil, multe persoane nu au acces la beneficiile tehnologiei 5G.

Telekom Romania Mobile aduce astfel noi modele atât pentru T Phone, cât și pentru T Phone Pro. Cu noi culori – “Moonlight Blue” (T Phone Pro) și “Dusty Grey” (T Phone), mai multă memorie ROM, NFC pe T Phone, o cameră frontală actualizată pe T Phone și Android 13 pe ambele dispozitive.