NEWS — August 22, 2023 at 2:35 pm

Lansare înscrieri StepFWD Together

by

StepFWD Together dă startul înscrierilor pentru o nouă cohortă de 20 de startupuri din regiune care vor să-și accelereze creșterea. Cea de-a cincea ediție, desfășurată pe parcursul a 7 luni, aduce schimbări în structura programului și se adresează în acest an echipelor diverse care au deja un produs și primii utilizatori/ clienți și vor să-și dezvolte accelerat startupurile.

Linkedin_facebook_post_launch_23Participarea în program e gratuită, equity-free, iar deadlineul de înscriere e 8 octombrie 2023. Mai multe detalii despre procesul de înscriere, program și mentori găsiți pe www.stepfwd.today sau în comunicatul atașat.

StepFWD Together e un program dezvoltat de StepFWD în parteneriat cu Startup Norway printr-un grant oferit de Innovation Norway și cu sprijinul Bitdefender și Google for Startups.

Cui se adresează?
StepFWD Together caută 20 de startup-uri de tehnologie early stage, formate din echipe diverse care au deja un produs și primii utilizatori/clienți, în căutarea de oportunități de creștere rapidă, de învățare și/sau de investiție și care vor să-și dedice următoarea jumătate de an pentru a-și accelera procesele și a-și dezvolta produsele. Cele 20 de startup-uri vor fi selecționate de către echipa de proiect și mentorii din program pe baza aplicației de înscriere și a interviului cu echipa, având în vedere experiența și istoricul de colaborare a fondatorilor, valoarea adăugată pe care o aduce businessul în industria care operează, tracțiunea produsului, mărimea pieței, precum și diversitatea echipei.

Echipele interesate de program sunt încurajate să afle mai multe despre accelerator pe www.stepfwd.today și să aplice online până pe 8 octombrie 2023. Participarea la program este gratuită, iar echipele nu trebuie să cedeze equity.