Foto-Video-Audio — August 22, 2023 at 2:16 pm

TCL câștigă trei premii la EISA Awards 2023-2024, inclusiv premiul pentru cel mai bun televizor Home Theater Mini LED 2023-2024

by

Poziția TCL de lider global în domeniul TV și lider de piață în domeniul televizoarelor cu diagonala de 98 inchi a fost reconfirmată astăzi de către EISA (Expert Imaging and Sound Association). Recunoscută drept cea mai importantă autoritate europeană în domeniul inovației audiovizuale, EISA a acordat TCL trei premii remarcabile, recunoscând eforturile și dedicarea companiei de a depăși granițele tehnologiei de display.

EISA_Home theatre MiniLED_65C84Pentru tehnologia inovatoare proprie, TCL a fost premiat cu „EISA HOME THEATER MINI LED TV 2023-2024” pentru televizorul TCL QD-Mini LED 4K C845 cu diagonala de 65 inchi, recunoscând performanța superioară a celui mai recent televizor TCL în domeniul Home Cinema.

Mai mult, TCL a excelat și la categoria QLED, unde a primit două premii importante: televizorul TCL QLED C745 cu diagonala de 55 inchi a fost recunoscut pentru calitățile excepționale și performanțele de îmbunătățire a experiențe de gaming, fiind distins cu premiul „EISA GAMING TV”, în timp ce televizorul TCL QLED C735 cu diagonala de 98 inchi a fost premiat în categoria dedicată ecranelor ecranului XL, unde a primit titlul de „EISA GIANT TV 2023-2024”.

Televizorul TCL QD-Mini LED 4K C845 cu diagonala de 65 inchi – EISA „HOME THEATRE MINI LED TV 2023-2024”

Pentru calitățile excepționale și stabilirea celor mai înalte standarde din industrie, experții în imagine și sunet EISA au premiat noul model de televizor TCL C845 cu diagonala de 65 inchi cu titlul de „Cel mai bun televizor Home Theater Mini LED 2023-2024”. Premiul vine ca reconfirmare a poziției TCL ca pionier al tehnologiei de display.

„TCL continuă să extindă și să dezvolte performanțele tehnologiei Mini LED. Seria C845, lansată în acest an, dublează numărul de zone de luminozitate și crește capacitatea LED-urilor. Aceste îmbunătățiri aduse de TCL noii game de televizoare fac din aceasta un competitor veritabil pentru panourile OLED, iar, în unele elemente cheie, chiar le depășește performanța”, a afirmat juriul EISA.

Seria C845 oferă o luminozitate impresionantă, depășind 2000 de nits în timpul redării HDR, cu niveluri de alb imaculat de 800 de nits. Aceste modele de televizoare sunt partenerul perfect atât pentru pasionații de filme, cât și pentru gameri, fiind pe deplin compatibile cu consolele de ultimă generație.

Televizorul TCL 65C845 vine dotat cu cele mai inovatoare funcții, inclusiv Google TV, sistem de difuzoare Onkyo și certificare IMAX Enhanced.

Noile modele TV stabilesc noi standarde de calitate audio-vizuală, oferind performanțe remarcabile, completate de funcții software, care asigură experiențe neegalat, indiferent de conținutul redat. Seria C845 este dotată cu procesor AiPQ 3.0, Game Master Pro 2.0, HDMI 2.1, ALLM, 144Hz VRR, FreeSync Premium Pro, Game Bar TCL și 240Hz Game Accelerator, fiind, de asemenea, compatibil cu cele mai recente formate HDR (HDR10+, HLG, Dolby Vision, Dolby Vision IQ). Toate acestea fac din televizorul Mini LED TCL alegerea perfectă dacă vrei să te bucuri de filme HDR, meciuri sportive, jocuri video sau orice alt conținut preferat.

Televizorul TCL QLED 4K C745 cu diagonala de 55 inchi – EISA „GAMING TV 2023-2024”

Modelul TV TCL QLED 4K C745 cu diagonala de 55 inchi este televizorul perfect pentru gaming, fiind compatibil cu cele mai recente generații de console și calculatoare. Acesta combină culorile spectaculoase QLED, contrastul Full Array Local Dimming și luminozitate maximă cu cele mai recente dotări dedicate jocurilor video. Cu Game Master Pro 2.0, HDMI 2.1, ALLM, 144Hz VRR, FreeSync Premium Pro, Game Bar TCL, 240Hz Game Accelerator, acest televizor stabilește noi standarde, ducând experiența de gaming la nivelul următor.

EISA_Gaming_55C74Datorită dotărilor spectaculoase, televizorul TCL 55C745 se poate adapta cu ușurință indiferent de sursa de gaming. Cu tehnologia impresionantă AMD FreeSync, acesta oferă un joc fără întreruperi, fără artefacte, indiferent de frecvența cadrelor, astfel încât utilizatorii se bucură de cele mai noi și performante capacități de gaming, comparabile cu experiențele de joc pe o consolă sau pe un PC.

„Acest televizor nu este doar pentru gameri: afișarea culorilor, luminozitatea, performanțele HDR și Full Array Dimming se traduc într-o performanță dinamică a filmelor și serialelor, în timp ce interfața Google TV aduce aplicații de streaming și control vocal. Indiferent de alegeri, preferințe sau pasiuni, televizorul 55C745 se adaptează la orice conținut și, mai mult, are un raport calitate-preț excelent”, a afirmat juriul EISA.

Având capacitatea de a susține mai multe formate HDR, precum HDR10+, HLG, Dolby Vision IQ, acest televizor QLED este alegerea perfectă pentru toți cei care își doresc cel mai înalt nivel de calitate, la un preț rezonabil.

Televizorul TCL QLED C735 cu diagonala de 98 inchi – EISA „GIANT TV 2023-2024”

După ce anul trecut a câștigat premiul „BEST BUY LCD TV 2022-2023” pentru modelul său de 55 inchi, Seria QLED C735 de la TCL revine cu o nouă victorie pentru gama sa impresionantă XL: modelul TCL C735 cu diagonala de 98 inchi a fost premiat cu titlul de „GIANT TV 2023-2024”.

EISA_Giant_98C73TCL, lider în domeniul ecranelor de 98 inchi, aduce în prim-plan puterea imensă a ecranelor mari de a oferi o experiență de divertisment complet captivantă, demnă de un cinematograf, în confortul casei. Modelul TCL 98C735 combină calitatea QLED 4K cu Google TV, performanțe de gaming impresionante și o calitate a imaginii îmbunătățită de Dolby Vision IQ, oferind culori spectaculoase, contrast crescut și niveluri de luminozitate sporite. Sistemul de sunet Onkyo, combinat cu Dolby Atmos, plasează sunetul într-un spațiu multidimensional, transpunând utilizatorul în mijlocul meciului sportiv, emisiunilor TV, filmelor, serialelor sau jocurilor video preferate.

„Pentru cei care doresc să își transforme sufrageria într-un veritabil home cinema, modelul TCL 98C735 este răspunsul. Un televizor cu diagonala de 98 de inchi, dotat cu tehnologie Quantum Dot, oferă imagini de o calitate impresionantă, în care negrul profund, umbrele și lumina se îmbină armonios, datorită capacităților de luminozitate și zonelor de estompare locală”, au apreciat jurații EISA.

Fie că sunt în format HDR10, HDR10+ sau Dolby Vision IQ, filmele HDR impresionează prin calitatea imaginii și culorile vibrante. Unghiul larg de vizualizare și suprafața anti-reflexie a televizoarelor TCL asigură o experiență cinematografică impresionantă și captivantă.

Mai mult, modelul TCL 98C735 este perfect compatibil cu consolele de gaming și PC-urile de ultimă generație, oferind performanțe de gaming incredibile. În plus, televizorul TCL cu ecran foarte mare 98C735 este dotat cu Google TV, iar prețul accesibil îl transformă în cea mai bună alegere pentru toți pasionații de divertisment care caută o experiență home theater extraordinară.

Toate aceste produse premiate de EISA, dar și multe alte produse inovatoare TCL, sunt deja disponibile pe piață . Rămâneți aproape în următoarele luni pentru a afla ultimele noutăți în materie de tehnologie și inovație pe care TCL le oferă utilizatorilor europeni.