Foto-Video-Audio — August 23, 2023 at 6:06 pm

MGT Educational distribuie în România brandul AIWA

by

MGT Educational, unul dintre jucătorii importanţi de pe piaţa de distribuţie al soluţiilor şi echipamentelor IT, continuă să își diversifice portofoliul de produse și soluții distribuite pe piața din România, venind în întâmpinarea utilizatorilor de tehnologie atât pentru cei din mediul de business, cât și pentru cei individuali. Cel mai recent parteneriat de distribuție stabilit de MGT Educational este cel cu compania AIWA.

Imagine2Fondată în 1951, AIWA este o companie japoneză recunoscută pentru electronicele de bună calitate. În România s-a bucurat de un real succes în anii 90’ și la începutul anilor 2000. Combinele audio, boxele, video-urile dar și pick-up-urile au fost apreciate de consumatorul din România.

Prin parteneriatul încheiat cu MGT Educational, AIWA readuce pe piaţa din românia o serie largă de produse electronice și gadget-uri. Printre produsele vedetă se numără gama de televizoare QLED, trotinetele electrice, tablete, căşti true wireless, platane și sisteme audio de toate tipurile.

1 (1)Gama de televizoare AIWA include trei modele smart oferite în trei diagonale: 50 inch, 55 inch și 65 inch. Specificațiile cheie pun în valoare calitățile video remarcabile, precum panourile pe 10-bit, tehnologiile Dolby Vision, Dolby Digital+, Dolby Audio Processing, HDR10+, HLG, DTS-X și modul Chromecast integrat.

De asemenea, toate televizoarele sunt 4K, ruleaza Android 11 și sunt echipate cu panouri QLED.

Televizoarele pot fi găsite sub numele de cod QLED-865UHD-SLI (pentru varianta de 65 inch), QLED-850UHD-SLI (pentru varianta de 50 inch) și QLED-855UHD-SLI (pentru varianta de 55 inch).

eps_Aug 22 2023_11-51-27La capitolul mobilitate, trotinetele electrice reprezintă alegerea cea mai utilă pentru a jongla prin traficul urban. AIWA F22-700/85 este o trotinetă electrică cu o autonomie maximă de 35 de Km, ce poate prinde 25km/h în modul Sport și 18km/h în modul ECO. Dispune de frânare regenerativă, suport pentru telefon mobil, un LED frontal pentru iluminarea drumului, lumină aripă spate şi running lights sub picioare. De asemenea, oferă un ecran cu informațiile necesare, precum şi opţiunea de a controla totul din aplicaţia mobilă. Trotineta suportă o greutate de maxim 100 de kg și se pliază extrem de ușor.

Din categoria audio, boxa TS-990CD se remarcă prin design-ul tower elegant și materialele folosite. Cu 2.1 canale și o putere de 110W RMS, boxa poate susține o audiție pe termen lung pe o terasă sau într-un spațiu închis de mari dimensiuni.

TS-990CD_1Design-ul elegant îi permite să se integreze discret în orice locație modernă, iar difuzoarele mari și incintele de calitate vor oferi un sunet plăcut. Conectivitatea bogată precum cititor de CD-uri, Bluetooth 5.0, port USB și slot SD, o transformă în partenerul ideal de la petrecere, putând să redea muzică de pe orice dispozitiv. De asemenea, dispune de intrare AUX și cinci preset-uri de egalizator pentru muzică Rock, Jazz, Pop, Classic, Flat. Aceasta vine cu butoane de control ușor de accesat, un ecran LED pentru informații și o telecomandă.

Aiwa MSBTU-300 este un microsistem HiFi accesibil ce vine echipat cu o conectica versatilă şi o putere de 20W RMS. Oferă atât o conectivitate Bluetooth® 4.2 cât şi opţiuni mai clasice precum un CD player MP3, un port USB atât pentru redare cât şi pentru încărcare,  dar si un emiţător radio FM.

APX-680BTPentru cei pasionaţi de muzica pe vinil, AIWA oferă modelul APX-680BT, un pick-up modern cu un design clasic şi un preţ foarte atractiv. Acest model poate rula două viteze, dispune de auto stop și funcţie de control automat al vitezei de rotație, Anti Skating Tone Arm și un transmițător Bluetooth pentru cei ce vor să îl conecteze la o boxă aflată la distanţă(maxim 10m). De asemenea, fiind un pick-up modern, are porturi USB pentru conexiune la PC sau MAC.

AIWA dispune de o gamă largă de electronice, cum ar fi sisteme radio, ceasuri, telefoane, aer condiționat, purificatoare de aer, cuptoare cu microunde, tablete și multe altele.

Mai multe informaţii despre gama AIWA puteţi găsi aici – https://eu-aiwa.com/ro