COMUNICATE — August 31, 2023 at 11:39 am

Binance: utilizatorii pot crea designul căștii pilotului de Formula 1 Pierre Gasly

by

Platforma globală de schimb de criptomonede Binance anunță că utilizatorii săi pot concepe design-ul căștii pilotului de Formula 1 Pierre Gasly, în cadrul unei competiții mondiale ce se desfășoară până în 8 septembrie 2023.

Binance GaslyPilotul echipei Alpine va purta casca și noul design la ultima cursă a sezonului de Formula 1 din acest an, desfășurată pe circuitul din Abu Dhabi. Câștigătorul concursului de design va primi și o replică a căștii ce va fi purtată de pilotul francez. 10 alți participanți vor primi, la rândul lor, o mini-replică a căștii de competiție.

Pentru participa la competiție, utilizatorii Binance pot vizita pagina concursului, accepta termenii și condițiile și să fie utilizatori verificați. Ulterior, aceștia descărcă specificațiile de proiectare și se asigură că designul este aliniat cu specificațiile, pentru a se putea califica mai departe.

Câștigătorii vor fi anunțați până în noiembrie 2023. Detaliile complete despre competiție sunt disponibile aici: https://www.binance.com/en/support/announcement/call-for-f1-enthusiasts-design-pierre-gasly-s-helmet-for-abu-dhabi-grand-prix-2023-c95f486d6d444d5399049cfd24e08bb4

Binance este liderul mondial în materie de ecosistem blockchain și furnizor de infrastructură pentru criptomonede, cu o suită de produse financiare care include cea mai mare bursă de active digitale în funcție de volum. De încredere pentru milioane de oameni din întreaga lume, platforma Binance este dedicată creșterii libertății banilor pentru utilizatori și dispune de un portofoliu unic de produse și oferte cripto, inclusiv: tranzacționare și finanțe, educație, date și cercetare, binele social, investiții și incubare, soluții de descentralizare și infrastructură și multe altele.

Pentru mai multe informații, accesați https://binance.com/ro.