NEWS — September 4, 2023 at 6:46 pm

O noua serie de wearables Huawei

by

Încă de la lansarea sa inițială din 2018, seria WATCH GT a revoluționat piața smartwatch-urilor cu o durată de viață extinsă a bateriei de două săptămâni și monitorizarea profesională a sănătății. Iterațiile ulterioare, precum HUAWEI WATCH GT 2 (2019) și 2e (2020), au extins funcționalitățile, cum ar fi monitorizarea oxigenului din sânge și apelurile prin Bluetooth, 2e adăugând și Generația Z la publicul țintă.

Evolutie seria HUAWEI GTÎn 2021, seria HUAWEI WATCH GT 3 și-a ridicat capacitățile hardware și software la următorul nivel, păstrând în același timp o durată lungă de viață a bateriei și adresându-se atât exploratorilor urbani, cât și pasionaților de ceasuri tradiționale.

Cea mai recentă adiție la seria HUAWEI WATCH GT îmbină designul clasic cu cel modern, se încadrează perfect în tendințele sezonului atât la femei, cât și la bărbați, păstrând în același timp un aer atemporal care vor face din produsul HUAWEI accesoriul preferat. Cu îmbunătățiri semnificative în funcțiile de monitorizare a mișcării și a stării de sănătate, HUAWEI face din noua serie GT accesoriul ideal pentru adultul activ al secolului 21.

HUAWEI WATCH GT va fi disponibil în curând pentru precomandă pe HUAWEI Store.

Noul HUAWEI Watch GTÎn plus, cei care se abonează la newsletterul HUAWEI Store în perioada 4-13 septembrie intră în tragerea la sorți pentru a câștiga zilnic una din cele zece perechi de căști FreeBuds (cinci perechi de FreeBuds 5i și cinci de FreeBuds SE 2).

Pe lângă șansa de a câștiga o pereche de FreeBuds, abonații Magazinului Online HUAWEI Store vor primi garantat un cupon de 10% reducere la noile produse din seria HUAWEI WATCH GT.