NEW TECHNOLOGY — September 5, 2023 at 9:16 am

Un parteneriat inovator: RoboHub și Dac Warrior transformă copiii în sportivi digitali

by

RoboHub anunță parteneriatul cu Dac Warrior – cea mai autentică cursă cu obstacole din România și lansează cursa Dac Warrior pentru copii pentru a promova conceptul de stil de viață sănătos în rândul copiilor.

dacwarrior (247)„Ideea a pornit de la faptul că tot mai mulți copii își petrec timpul în spații închise, în fața unui calculator sau a unui telefon, fără să facă foarte multă mișcare. Dorința noastră e să îi educăm pe copii în domeniul noilor tehnologii, dar în același timp să îi încurajăm să aibă o viața activă și sănătoasă. La doar o oră de București, în pitoreasca zonă Tohani, cursa Dac Warrior este cea mai potrivită opțiune pentru mișcare în aer liber, atât pentru copii, cât și pentru părinții acestora”, declară Ana-Maria Stancu, fondatoare RoboHub.

Care este legătura între sport și educația digitală?
Efortul fizic stimulează fluxul sanguin către creier – acest lucru permite corpului să construiască mai multe conexiuni între nervii din creier, îmbunătățind astfel memoria, stimulează creativitatea și ajută creierul să dezvolte abilități mai bune de rezolvare a problemelor
Promovează starea de bine a copiilor – angajarea în activități sportive eliberează substanțe chimice care stimulează starea de spirit.

Stimulează interacțiunea socială – esențială pentru un creier sănătos – practicarea activităților sportive reduce problemele legate de izolarea social și le oferă copiilor șansa de a-și face noi prieteni

Misiunea RoboHub este de a oferi șanse egale la educație digitală tuturor copiilor. RoboHub oferă numeroase resurse educaționale pentru a facilita învățarea conceptelor de bază de programare și robotică, cât și cel mai mare număr de roboți umanoizi și roboți de servicii din România care ajută la facilitarea transferului cunoștințelor către piața muncii a viitorului.

Dac Warrior este o experiență completă și inedită, în care o competiție OCR (Obstacle Course Racing) și una de Trail Run, puse laolaltă sub un concept autohton unic, aduc împreună sportivi români și internaționali, într-un cadru natural inedit, pentru a se bucura de un weekend întreg de provocări fizice, distracție și relaxare în natură, alături de prieteni și familie.

Mai multe informații despre competiție: www.dacwarrior.ro

Pentru informații suplimentare, vă rugăm contactați: Ana-Maria Stancu, e-mail: ana-maria@e-civis.eu, telefon 0721 678 764.