NEWS — September 8, 2023 at 4:24 pm

ALTEX susține Arena Fanilor

by

ATX Arena FanilorALTEX este prezent în calitate de partener la “Arena Fanilor”, eveniment dedicat suporterilor, ce va avea loc pe Arena Națională, în zilele de 9 și 12 septembrie, cu ocazia meciurilor România-Israel (9 septembrie) și România – Kosovo (12 septembrie).

Organizat de Federația Română de Fotbal, evenimentul propune o serie de activități distractive în spațiile dedicate, pentru iubitorii de fotbal prezenți să încurajeze echipa națională.

Începând cu ora 18:30, suporterii sunt așteptați cu căldură la corner-ul Altex, unde au ocazia de a socializa cu alți susținători ai echipei naționale și de a-și demonstra priceperea de a șuta la poartă, având șansa de a câștiga premii tematice în cadrul evenimentului. Tot în spiritul competiției, Altex a pregătit o tombola pentru cei prezenți la eveniment, oferind drept premii 10 vouchere în valoare de 100 de lei sau unul dintre 10 tricouri ale echipei naționale.

Accesul la Arena Fanilor se va face pe baza biletului de intrare la meci, toate activitățile desfășurându-se până la ora începerii partidei.