NEW TECHNOLOGY — September 11, 2023 at 12:41 pm

Serverele rămân elemente de bază ale transformării digitale

by

Când vine vorba de suport eficient pentru nevoile principale de afaceri, serverele se află în centrul operațiunii. Dincolo de livrarea de zi cu zi a aplicațiilor de afaceri primare, infrastructura de calcul este din ce în ce mai solicitată să livreze transformarea digitală în mod fiabil și sigur și să permită inovația.

Corridor of server room with server racks in datacenter. 3d illustrationAfacerile actuale bazate pe date au nevoie de mai mult de la mediile lor de calcul, iar asigurarea că echipele IT cu timp limitat pot obține ceea ce au nevoie este un imperativ de afaceri. În plus, infrastructura IT este, de asemenea, responsabilă pentru păstrarea datelor în siguranță împotriva amenințărilor cibernetice.

Operând mai puține servere și reducându-și amprenta infrastructurii, organizațiile văd adesea o rentabilitate mai mare a investiției pe măsură ce afacerile lor se extind. În plus, o linie de servere simplifică managementul și ajută echipele IT să realizeze economii de energie.

Date, aplicații și sarcini de lucru în cadrul Zero-Trust

Menținerea securității datelor este esențială pentru succesul afacerii. Cadrul de securitate zero-trust presupune că securitatea rețelei este întotdeauna în pericol pentru amenințările interne și externe. Cadrul ghidează echipele IT să organizeze și să elaboreze o strategie profundă și amănunțită pentru a proteja împotriva acestor amenințări.

De exemplu, multe organizații încorporează acum autentificarea multifactorială pentru utilizatorii interni sau clienți.

De asemenea, pot solicita utilizatorilor să se reautentifice mai des, astfel încât intrușii din rețea să nu poată menține accesul neautorizat dacă se întâmplă să reușească să spargă apărarea perimetrului unei organizații. Caracteristicile de securitate încorporate în servere ajută echipele IT să integreze infrastructura IT în strategiile lor de încredere zero.

Serverele pot rula sisteme de operare diferite care inhibă hackerii care caută ținte mai ușoare și mai deschise.

Criptarea în repaus și alte caracteristici de securitate inerente oferă o protecție mai profundă la nivel de date la fiecare nivel de calcul.

Timpul de nefuncționare este o problemă critică pentru organizații. O întrerupere prelungită a unei aplicații importante poate scoate o companie din funcțiune. Liderii IT caută să implementeze medii de calcul stabile, fiabile, sigure, care se pot scala.

Serverele oferă numeroase caracteristici pentru a susține un mediu de calcul mai puternic și mai fiabil, care alimentează afacerile.