NEWS — September 12, 2023 at 4:41 pm

Grupul Connections își crește profitul net în primul semestru din 2023

by

Bogdan Florea & Radu Marcu, ConnectionsConnections Consult (CC), companie de transformare digitală listată la BVB-piață AeRo, și-a crescut cu 273% profitul net în prima jumătate a acestui an, care ajunge la 3,6 mil lei, (37% peste cifrele bugetate), în timp ce cifra de afaceri a înregistrat o majorare cu 62% față de perioada similară din 2022, ridicându-se la 40,9 mil lei.

Rezultatele includ activitatea tuturor companiilor în care Connections are  control, iar cea mai mare contribuție la creștere au avut-o, în prima jumătate a anului în curs, serviciile de Software Development.

În 2023, activitatea companiei s-a centrat în mare măsură pe obținerea de clienți noi și contracte cu relevanță ridicată, respectiv întărirea guvernanței corporative și derularea demersurilor de majorare de capital cu acțiuni gratuite în proporție de 1:10, finalizate în luna august. Strategia de dezvoltare a companiei a vizat atât rezultatele pe termen scurt, cât și consolidarea pe termen mediu și lung a poziției de lider de piață în proiecte complexe de digitalizare.