Internet/Telecom — September 13, 2023 at 2:50 pm

Telekom Romania Mobile luptă împotriva ideilor fixe

by

Telekom Romania Mobile își propune să combată stereotipurile și ideile fixe legate de produsele si serviciile din industria de telecomunicații și anunță noi oferte comerciale care simplifică și îmbunătățesc experiența clienților.

KV Idei FixeÎncepând din această toamnă, Telekom Romania Mobile oferă românilor ”MOBIL PUR ȘI SIMPLU”, continuând să își susțină angajamentul luat față de clienți.

Oferta comercială face 5G accesibil oricui, oferind conectivitate atât la cartelă cât și la abonament, de la doar 5 euro. Oferta de toamnă aduce în prim-plan abonamentele Nelimitat cu roaming inclus și telefoane 5G la prețuri convenabile, inclusiv noua generație de smartphone-uri T Phone 5G, potrivite oricărui buget. Clienții persoane juridice beneficiază de oferte atractive adaptate nevoilor lor de business.

De asemenea, la cartela Telekom clienții primesc un voucher de 50 de euro la reîncărcări totale de 15 euro efectuate în perioada campaniei (13 septembrie 2023 – 7 noiembrie 2023), pentru achiziția de telefoane 5G.