Securitate — September 15, 2023 at 3:39 pm

SubsCrab – aplicație de urmărire a abonamentelor, transparentă și ușor de utilizat

by

Kaspersky lansează o versiune Premium a SubsCrab – o aplicație mobilă care îi ajută pe utilizatori să-și urmărească abonamentele și să-și controleze termenele de plată. SubsCrab face ca întregul proces de urmărire a abonamentelor să fie transparent și rentabil pentru utilizatori. Este o aplicație multiplatformă, disponibilă pe iOS și Android, care acoperă peste 4.000 de servicii de abonament și 11.000 de planuri tarifare.

Modelul de abonament este un instrument convenabil și transparent pentru monetizarea serviciilor digitale, care a devenit foarte popular în ultimii ani. Potrivit raportului de căutare de business „Subscription E-Commerce Global Market Report”, piața globală e-commerce cu abonament a crescut de la 119,4 miliarde de dolari SUA în 2022 la 196,35 miliarde de dolari SUA în 2023, pentru o rată de creștere anuală compusă (CAGR) de 64,4 %. Mai mult, sondajul  „Digital media trends” al Deloitte a arătat că 20% din populația lumii are mai mult de 10 abonamente plătite per persoană, însumând peste 100 de dolari SUA pe lună.

SubsCrab a fost dezvoltat în cadrul Kaspersky Product Studio – divizia de business a companiei responsabilă de dezvoltarea și validarea de noi parteneriate și produse inovatoare. SubsCrab este o aplicație multiplatformă, disponibilă atât pe iOS, cât și pe Android. Conține un catalog mare de abonamente disponibile, inclusiv peste 4.000 de servicii bazate pe abonament și 11.000 de planuri tarifare. Și – spre deosebire de alte aplicații de urmărire a abonamentelor – SubsCrab nu are nicio limitare în ceea ce privește numărul de abonamente pe care utilizatorii le pot adăuga.

Imagine1Imagine2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aplicația are versiuni gratuite și premium. Aplicația gratuită include un instrument de bază de urmărire a abonamentelor, care permite utilizatorului să vadă și să adauge manual toate abonamentele active, precum și un calendar al plăților. În plus, acesta primește notificări push despre plăți, precum și despre serviciile alternative și informații utile despre abonamentele de interes.

Imagine3Imagine4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Funcționalitatea versiunii Premium, cu plată, este mult mai largă, cu o varietate de instrumente suplimentare utile. În special, opțiunea „Email Scan” ajută la eliminarea necesității de a introduce manual fiecare abonament activ în serviciu: aplicația pur și simplu scanează un mailbox selectat și găsește și adaugă automat abonamentele active ale utilizatorului.

În plus, utilizatorul poate atribui conturi diferite pentru categorii diferite. De exemplu, poate să separe abonamentele legate de muncă (pentru servicii de business) de abonamentele personale, precum jocuri și servicii de streaming.

Mai multe informații despre SubsCrab sunt disponibile aici.