IT Efficiency / Sustainability — September 18, 2023 at 2:03 pm

Schneider Electric și STACK EMEA colaborează pentru digitalizare sustenabilă

by

Schneider Electric a furnizat o serie de elemente din infrastructura fizică de bază și soluțiile software pentru STACK („STACK”) la centrul lor MIL01A din Milano, ajutând organizația să avanseze către un viitor digital și sustenabil în Italia.

transformarea-digitala-pas-cu-pasSTACK, partenerul de infrastructură digitală pentru multe companii din întreaga lume și dezvoltator și operator global de centre de date de top, a fost înființat în EMEA prin integrarea a trei business-uri europene cu tradiție, creând o putere de colocare sustenabilă și centre de date build-to-suit hyperscale. Astăzi, compania oferă clienților săi o capacitate de expansiune flexibilă de neegalat și o platformă sustenabilă de creștere – totul în timp ce lucrează cu comunitățile din jur pentru a asigura o relație sinergică, care creează valoare pentru toți.

La nivel global, fiecare centru de date STACK este alimentat cu energie 100% regenerabilă, cu eficiență a apei, eficiență a energiei și sisteme optime de răcire încorporate în baza sa de proiectare. În Milano, Italia, STACK a colaborat cu Schneider Electric pentru a promova digitalizarea sustenabilă, oferind niveluri de eficiență a centrelor de date la cotă hyperscale, care răspund cerințelor în materie de infrastructură digitală ale companiilor mari. Instalația MIL01A de la STACK oferă o eficiență anuală operațională a utilizării energiei (PUE) de <1,3 și o eficiență a utilizării apei (WUE) de 0,36 – toate respectând regulile termice ASHRAE TC9.9.

Pentru a atinge cele mai înalte niveluri de eficiență în cadrul grupului său de propulsie, STACK utilizează UPS-ul Galaxy™ VX de la Schneider Electric, cu baterii Li-Ion în instalația sa MIL01A, care oferă o eficiență energetică de până la 99% în modul eConversion™, alături de rack-urile Schneider Electric, Computer Room Air Conditioning (CRAC), distribuție electrică și aparate de comutare. În mai multe dintre unitățile sale din EMEA, STACK a implementat, de asemenea, propriile tehnologii de răcire personalizate, care îi permit să colecteze apa de ploaie, reducându-și dependența de sursele publice de apă și minimizând consumul de resurse.

Software-ul este, de asemenea, esențial pentru operațiunile sale; la centrul său de date MIL01A, STACK utilizează platforma Schneider Electric EcoStruxure™, inclusiv Data Center Expert, EcoStruxure IT Expert și modulele Power Monitoring Expert pentru a obține o perspectivă și un control de neegalat asupra mediului de operare. Sistemul său de management al clădirilor (BMS), susținut de EcoStruxure, se conectează cu sistemele electrice, mecanice și cu alte sisteme critice ale centrului său de date, ajutând la monitorizarea, automatizarea și reducerea consumului de energie.

Pentru a afla mai multe despre eforturile Schneider Electric pentru digitalizare sustenabilă și despre angajamentele companiei ESG, vizitați site-ul web.