IT Efficiency / Sustainability — September 19, 2023 at 1:00 pm

Un an de performanță continuă: Dai-Tech consolidează prezența nJoy în piața energiei solare din România

by

Compania românească Dai-Tech SA, prin brandul nJoy, sărbătorește 1 an de prezență pe piața energiei regenerabile prin lansarea invertoarelor sale solare trifazice on-grid Astris 20K și 25K, dedicate sectorului comercial. Aceste invertoare de vârf sunt proiectate pentru a răspunde nevoilor complexe ale mediului de afaceri și sunt o adiție valoroasă pentru companiile din diverse domenii care doresc să adopte surse de energie regenerabila pentru eficiență și sustenabilitate.

Invertoare solare nJoy_3Portofoliul nJoy se distinge prin diversitatea sa de opțiuni solare on-grid, cuprinzând capacități variate între 3KW și 8KW pentru sistemele monofazice și între 6KW și 25KW pentru cele trifazice. De asemenea, nJoy oferă și o alternativă hibridă, constând într-un invertor monofazic de 5KW și o baterie dedicată cu tehnologie LiFePo4.

Pentru a încheia acest an în forță, nJoy are pregătite îincă două lansări în zona trifazicelor, inclusiv un invertor de 60KW și primul sistem hibrid trifazic al companiei.

nJoy s-a impus ca un brand flexibil pe piața energiei regenerabile, oferind soluții de înaltă calitate, rentabile și conforme cu cele mai exigente standarde din industrie. Compania consolidează această încredere oferind o garanție extinsă de 10 ani, care acoperă atât invertorul, cât si modulele sale de baterii. Mai mult, marca nJoy se regăsește pe listele invertoarelor conforme ale celor de la Delgaz Grid și Distribuție Oltenia, reprezentând o alegere sigură pentru programul “Casa Verde” și contribuind la creșterea utilizării energiei regenerabile în România.

Adorian Demeter, Fondator și General Manager, Dai-Tech“Aceste realizări marchează angajamentul nostru continuu față de dezvoltarea durabilă și eficientizarea producției de energie verde. În această toamnă, ne concentrăm asupra stabilirii de parteneriate durabile și participării la evenimente-cheie din industrie, pentru a fi la curent cu cele mai recente tendințe și pentru a aduce contribuții semnificative în direcția generării energiei verzi. Suntem pregătiți să oferim partenerilor noștri toate serviciile necesare pentru a livra cu succes proiectele propuse într-o manieră sustenabilă, flexibilă și rapidă. Oferim suport tehnic, training-uri pentru instalatori și beneficii înainte și post vânzare, ceea ce considerăm că reprezintă un avantaj semnificativ pentru viitorii noștri parteneri”, a declarat Adorian Demeter, fondator și General Manager al Dai-Tech SA.

 

În luna octombrie, Dai-Tech SA este implicată in două evenimente de referință pentru Sectorul Energetic Romanesc. Primul eveniment “RENEWABLE ENERGY SUMMIT 2023” va avea loc 12 octombrie 2023 la Grand Hotel Bucharest, sub deviza: “Meet the Renewables Sector in Romania”. Acest eveniment, organizat de Govnet Conferences, va reuni cei mai importanți jucători activi în producția de energie regenerabilă de pe piața locală, precum și companii din domenii complementare și autorități.

Al doilea eveniment important din aceasta toamnă este “CISOLAR 2023,” care se va desfășura între 30 și 31 octombrie la World Trade Centre, București, sub sloganul “Unleashing Potential”. Evenimentul marchează a 11-a Conferință și Expoziție de Energie Solară din Europa Centrala și de Est, fiind locul de întâlnire pentru liderii emergenți din aceste zone în domeniul energiei solare și stocării de energie.

Pentru mai multe informații și pentru a deveni parte a inițiativelor Dai-tech-nJoy, vă invităm să accesați site-ul oficial nJoy la adresa web www.njoy.global.


njoyDespre Dai-Tech SA și nJoy
Dai-Tech SA este o companie cu sediul în Timiloara, care promovează brandul de echipamente sș solutii de infrastructură electrică și securitate nJoy, din 2010. Până în prezent, Dai-Tech SA a lansat peste 500 de produse nJoy – UPS, baterii, invertoare solare, AVR-uri (stabilizatoare de tensiune) și surse de alimentare. Produsele sale se vând în 15 țări: Armenia, Bulgaria, Cehia, Grecia, Italia, Kosovo, Liban, Macedonia de Nord, Portugalia, România, Rusia, Serbia, Tunisia, Ucraina și Ungaria. Dai-Tech SA este certificată la standarde internaționale pentru managementul calității prin ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, emise de TUV Austria, iar produsele sale trec cu brio certificările de performanță IEC-62040-3, plasând compania între jucătorii de top pe plan global.