COMUNICATE — September 20, 2023 at 4:30 pm

IKEA elimină dezordinea din locuințe și face mai mult loc pentru viață

by

În cadrul unui eveniment desfășurat la magazinul IKEA Pallady, IKEA a anunțat că în această toamnă se dedică în totalitate ideilor și produselor de amenajare a locuinței, ca parte a campaniei „Mai mult loc pentru viață” – de la rafturi, comode și cărucioare, până la cutii, bibliorafturi și emblematica sacoșă IKEA.

Depozitare pentru întreaga casă 1În dimineața zilei de 19 septembrie, mai mulți jurnaliști și creatori de conținut s-au reunit la IKEA Pallady pentru un eveniment special, în cadrul căruia s-au lăsat inspirați să descopere utilitatea soluțiilor de depozitare inteligente. Evenimentul a găzduit un panel de discuții moderat de îndrăgita actriță și prezentatoare TV Adela Popescu. Timp de o oră, Adela a discutat cu trei experți despre modurile inovatoare prin care putem transforma dezordinea în ordine: Diana Mihăilă, expertă în soluții de organizare, Theodor Nica, Communication & Interior Design Manager IKEA România și Bogdan Bojneagu, People & Culture Manager, IKEA România.

Depozitare pentru întreaga casă 2Rezultatele raportului IKEA „Viața acasă” arată că 50% dintre oameni se ceartă din cauza dezordinii de acasă. Noi credem însă că astfel de certuri sunt 100% inutile. De ce? Pentru că la IKEA, pentru fiecare tip de dezordine există o soluție de depozitare potrivită. La urma urmei, viața este dezordonată – tocmai de aceea o iubim!

„La IKEA, lumea soluțiilor de depozitare este una pe care o îndrăgim și o cunoaștem prea bine. Se poate spune că lucrăm cu soluții de depozitare de aproape 80 de ani. Știm că în spatele fiecărui morman de pantofi, șosete sau cămăși, există și o soluție. O posibilitate de a crea o locuință mai primitoare și o viață de zi cu zi mai bună. Iar la IKEA, toate aceste lucruri sunt posibile la prețuri accesibile. Anul acesta, ne extindem eforturile de a crea o viață mai bună pentru cât mai mulți oameni, motiv pentru care am redus prețurile la unele dintre produsele noastre emblematice. Pentru noi, este deosebit de important să fim alături de cât mai mulți oameni, astfel încât ne-am luat angajamentul să oferim soluții de amenajare la prețuri accesibile, menite să transforme locuința într-un loc mai bun și mai primitor. Începând cu 1 septembrie, am redus în medie cu 17,9% prețurile la peste 300 dintre cele mai populare produse ale noastre”, a declarat Violeta Neniță, Market Manager, IKEA România.

De la dezordine la exprimare de sine
Depozitarea a fost întotdeauna un element important în cadrul gamei de produse IKEA. Pentru mulți oameni, soluțiile inteligente de depozitare pot face diferența. În plus, astfel de soluții pot contribui la crearea unor locuințe mai armonioase. Cercetările arată că doar 55% dintre oameni simt că locuința lor le reflectă personalitatea. Soluțiile de depozitare de la IKEA îi vor ajuta atât la organizarea locuinței pentru a favoriza un trai sănătos și un spațiu pus pe deplin în valoare, cât și la expunerea acelor obiecte personale prin care își pot exprima personalitatea.

Frumusețea inițiativei Mai mult loc pentru viață constă în faptul că va face viața de zi cu zi mai bună pentru cât mai mulți oameni, acesta fiind principalul obiectiv pentru IKEA în anul 2024. Cu 80 de ani de experiență și o gamă excelentă de produse pentru amenajarea locuinței, IKEA poate deveni un partener de nădejde în amenajarea locuinței.

Depozitare pentru întreaga casă 3Soluții pentru o viață mai bună
De exemplu, sistemul de depozitare modular multifuncțional BESTÅ oferă posibilitatea de a fi transformat atât într-un centru de divertisment simplu și modern, cât și într-o vitrină menită pentru expunerea obiectelor preferate. Sistemul se poate personaliza cu gama aferentă de cutii de depozitare, cum ar fi SAMLA sau KUGGIS, acestea fiind ideale pentru a depozita o mulțime de lucruri fără a ocupa mult spațiu. Toate cutiile sunt stivuibile, au capac și încap una în cealaltă. Iar dacă în sertare sau dulapuri domnește haosul, cutiile de depozitare SKUBB pentru dulapuri vor menține lucrurile în ordine.

IKEA oferă multe alte soluții de depozitare pentru o viață mai bună. Acestea pot fi descoperite online pe IKEA.com sau în magazinele IKEA din România.

Pentru că orice dezordine ascunde potențialul pentru o nouă posibilitate. Mai mult spațiu. O utilizare mai inteligentă a spațiului. O locuință mai liniștită. O locuință mai personală. Mai multă armonie. Și mai puține șosete care dispar în mod misterios.