COMUNICATE — September 20, 2023 at 4:59 pm

Noutățile lunii octombrie la National Geographic și Wild

by

Luna octombrie aduce noi seriale și documentare pe National Geographic și National Geographic Wild. Puteți urmări momentele captivante din „Construcții imposibile cu Daniel Ashville”, „Ultima bătălie a lui Hitler” sau „Planeta reptilelor”.

CONSTRUCȚII IMPOSIBILE CU DANIEL ASHVILLECONSTRUCȚII IMPOSIBILE cu DANIEL ASHVILLE
Daniel Ashville călătorește în întreaga lume, alăturându-se echipelor de construcții pentru crearea unora dintre cele mai uimitoare structuri din lume: tuneluri, poduri, zgârie-nori, mijloace de transport prin aer și pe mare, ducând prin muncă asiduă, știința, tehnologia și ingeniozitatea umană pe noi culmi.

Din 10 octombrie, în fiecare marți, la 21:00

 

ULTIMA BĂTĂLIE A LUI HITLER SEZONUL 5ULTIMA BĂTĂLIE A LUI HITLER SEZONUL 5
Dezvăluim povești extraordinare din cel de-al Doilea Război Mondial dintr-o perspectivă complet nouă, această serie reconstituie bătălia de pe cerul de deasupra Marii Britanii, vânătoarea submarinelor naziste U-boat, spectaculosul salt cu parașuta la Arnhem, sângeroasa luptă a Aliaților în Normandia, confruntarea de la Abația Montecassino din Italia și lupta pentru Polonia, pe măsură ce Hitler încearcă să o șteargă de pe fața planetei.

Din 23 octombrie, în fiecare luni, la 22:00

SALVATORI PE DRUMURI ÎNGHEȚATE SEZONUL 8SALVATORI PE DRUMURI ÎNGHEȚATE SEZONUL 8

Într-o iarnă cu precipitații record de zăpadă, apar multe pericole pe drum. Din fiord în vârful muntelui, Thord și Bjoern își testează limitele, lucrând non-stop să mențină drumurile deschise. În zona de nord, Jo Roger angajează mai mult personal și revine pe șosele, învățându-și noua echipă cum să facă față drumurilor înghețate. Într-o afacere în care doar cei mai puternici supraviețuiesc, jocul este pe cale să înceapă!

Din 5 octombrie, în fiecare joi, la 20:00

EXPLORER LACUL DE FOCEXPLORER: LACUL DE FOC

Urmăriți o echipă de aventurieri și oameni de știință de elită care încearcă o escaladare îndrăzneață ca să atingă vârful unui vulcan neexplorat de pe o insulă izolată din Antarctica, cu scopul de a investiga un misterios lac de lavă fierbinte, ce nu poate fi explicat de știință.

Duminică, 29 octombrie, la 18:00

PLANETA REPTILELOR

 

PLANETA REPTILELOR

Pentru majoritatea oamenilor, reptilele sunt ca niște monștri cu solzi din alte timpuri. Pe măsură ce oamenii de știință le descoperă secretele, ele devin cu atât mai remarcabile. De la dragonii Komodo la crocodili, Nat Geo Wild face o călătorie în profunzime în viața unora dintre cele mai uimitoare reptile.

Din 8 octombrie, în fiecare duminică, de la 19:00

FAȚA SĂLBĂTICIEI

 

FAȚA SĂLBĂTICIEI

Râul uscat din Mashatu, Botswana, găzduiește o serie incredibilă de creaturi: O turmă de elefanți, o mamă leopard cu puiul ei, un cuplu de șacali care își cresc puii și o mulțime de babuini. Poate că toți par niște vecini buni, dar când vine vorba de teritoriu, fiecare creatură se va lupta pentru bucata ei de tufiș african. Urmăriți poveștile lor în timp ce se luptă pentru a rămâne în viață și a-și crește puii într-o lume plină de pericole. Dar, spre deosebire de poveștile spuse în trecut despre sălbăticia africană, de data aceasta vedem lucrurile din toate perspectivele.

Sâmbătă, 7 octombrie, de la 19:00

MINUNI SĂLBATICE

Această serie explorează cât de diversă este planeta noastră. Vă vom purta într-o călătorie plină de culoare și frumusețe, lupte pentru supraviețuire și lupte pentru teritoriu. Canalul se alătură sărbătoririi Zilei Mondiale a Animalelor ilustrând diversitatea ecosistemelor și marea varietate de specii care locuiesc în oceane, Australia, Chile, Costa Rica și America Latină. În calitate de oameni, descoperim că avem un rol important pentru a proteja biodiversitatea uimitoare a acestor locuri magice.

Din 4 octombrie, în fiecare miercuri, la 19:00