EDUCATIE / JOB — September 22, 2023 at 12:18 pm

Revolut caută specialiștii locali la DevTalks Cluj

by

Revolut va participa ca partener  la DevTalks Cluj-Napoca (27 septembrie) și v-a organiza RevDev (28 septembrie, eveniment propriu în Bucuresti).

RevDev_1Pentru participanții la evenimentul de la Cluj-Napoca, sunt disponibile peste 60 poziții, atât în echipele tehnice, cât și în alte funcțiuni (financiar, credit, operațiuni, customer support, antifraudă, marketing & comunicare, recrutare).

Participanții la eveniment vor avea oportunitatea de a discuta cu reprezentanții Revolut la Cluj-Napoca, pe 27 septembrie, iar pe 28 septembrie vor putea asista la prezentări de specialitate susținute de profesioniștii băncii digitale. Kheng Boon Pek, Lead Software Engineer (Backend) și Piotr Malinowski, Senior Software Engineer (Backend) vor interacționa cu participanții la evenimentul organizat în premieră în Bucureștii și le vor prezenta o serie de particularități specifice industriei fintech.

Recent, compania a deschis și la nivel global poziții pentru un nou produs bancar care va fi dezvoltat în viitor – creditul ipotecar. Printre posturile disponibile inclusiv pentru profesioniștii din România figurează: manageri de produs (credit), manageri de credit ipotecar, manageri de conformitate, ingineri software, manageri de produse tehnice etc.

Posturile propuse profesioniștilor români sunt în principal în regimul de lucru de la distanță, iar angajații au oportunitatea de a lucra pentru proiecte globale, în echipe multinaționale, dezvoltând viitoarele produse și caracteristici Revolut, utilizate de peste 30 de milioane de clienți din întreaga lume.