Evenimente — September 26, 2023 at 7:26 am

Antreprenorii români pot obține finanțare la Pitch It UP

by

Pitch It Up, evenimentul în care antreprenorii au ocazia să-și prezinte proiectul de business în fața investitorilor pentru a obține finanțarea necesară, a ajuns la ediția cu numărul patru.

piu_sept_28Pitch It Up 4 este un eveniment autentic și liber de constrângeri, centrat pe conectarea startup-urilor selectate direct cu investitori selecti. Aici, inovația și oportunitatea se întâlnesc într-un mediu deschis și favorabil creșterii afacerilor.

Toți antreprenorii pasionați sunt invitați să se înscrie, indiferent de domeniul în care activează. Înscrierile sunt deschise pe site-ul oficial al evenimentului https://myidea.ro/pitch-it-up/, iar pentru că locurile în sală sunt limitate, și cei care vor să facă parte din audiență sunt rugați să-și anunțe participarea, completând formularul specific, accesibil prin același link.

Sunt acceptate startup-uri de la stadii incipiente până la cele mai avansate, din diverse domenii de activitate. Aplicanții sunt grupați în funcție de domeniile pe care le reprezintă și de stadiile de dezvoltare, fiind programați în diferite ediții, cu audiențe specifice.

Pitch It Up 4 este un eveniment lunar, cu un juriu format din investitori specializați. Selecția participanților se face în funcție de idee, potențial de business și echipă, iar participarea nu implică niciun cost. Durata  evenimentului este de o oră, iar participanții își prezintă proiectele în limba română.

Evenimentul este programat pentru data de 28 septembrie și va avea loc la sediul Commons Unirii, între orele 17:00 la 18:00.