Business — October 2, 2023 at 10:02 pm

ShopStart Accel dă startul școlii de e-commerce!

by

Înscrierile pentru acceleratorul pentru startup-uri și antreprenori au început din 26 septembrie!

Avem vești bune pentru toți cei care vor să-și aducă business-ul de e-commerce la următorul nivel. Creat special pentru startup-uri, antreprenori sau oricine vrea să înceapă să  vândă online, ShopStart Accel este aici!

Programul este destinat antreprenorilor și startup-urilor care își doresc să aprofundeze și să optimizeze strategiile de vânzări online. Indiferent că au doar o idee sau un business deja funcțional, antreprenorii vor primi mentorat, resurse, soluții pentru servicii și finanțare și o rețea de contacte valoroase pentru cei dornici să-și maximizeze prezența și succesul în e-commerce.
Perioada de înscriere este 26 septembrie – 28 octombrie 2023, iar locurile sunt limitate.

idEA, creatorii a numeroase programe de business acceleration din România, alături de Shopoteque, platforma specializată pentru e-commerce fac echipă pentru ca participanții să aibă la dispoziție toate uneltele necesare dezvoltării, testării și chiar construirii unei afaceri online, indiferent dacă vorbim de un business deja existent sau de o idee care urmează să prindă viață.

Ce vă așteaptă?
Acceleratorul va pune la dispoziția participanților programe de mentorat alături de antreprenori de succes, conferințe cu speakeri care au de împărtășit insight-uri din industrie, sesiuni de business pentru cei interesați să învețe și să pună în practică cunoștințele de e-commerce și 6 luni de Shopoteque pentru a-și crea magazinul online și a avea la îndemână toate tool-urile de care orice shop online are nevoie. Sesiunile de învățare vor fi organizate în 3 module.

Programul se va desfășura astfel:
· Business acceleration (9 noiembrie – 30 ianuarie): Sesiuni de dezvoltare a afacerii, training-uri, workshop-uri și acces la mentori și experți în e-comm
· E-comm creation, integration și suport (1 decembrie – 30 ianuarie): e-comm development, integration & Go live, custom growth support și consultanță și suport de la specialiști
· Suport & consultanță 3 luni de suport pentru magazinul online începând cu 1 februarie

Iată doar câteva dintre mentorii de la care sigur vei avea ceva de învățat și aplicat în afacerea ta:

Imagine1

 

 

 

 

 

 

 

Premiem cele mai bune idei de afaceri online!
Dintre business-urile care se vor înscrie, două vor fi fericitele câștigătoare care vor participa gratuit la accelerator. Prima idee de afacere online va fi aleasă de un juriu compus din profesioniști din domeniul e-comm, iar a doua va fi aleasă de comunitate. Dacă aveți o idee de afacere sau un business ce trebuie dus în online nu ezitați să vă înscrieți în program!

Pachete:
Pachetul standard va fi de 500 euro și va conține 6 luni de Shopoteque, acces la modulele de învățare și la 3 sesiuni de mentorat.
Pachetul advanced, pentru cei mai dedicați, va costa 650 de euro și va conține, în plus față de cel standard, mentorat săptămânal de la un profesionist e-comm și o postare pe social media dedicată afacerii înscrise.

Cine suntem?
Înființat de Matei Dumitrescu, scopul idEA este să ajute antreprenorii prin intermediul accelerării, mentoratului și al networkingului de excepție, oferindu-le resurse, servicii și posibilități de finanțare. Suntem aici pentru a-i sprijini în călătoria lor antreprenorială, pentru a le oferi ghidare și suportul necesar în a-și atinge obiectivele și a crește cu succes.

Shopoteque este o platformă de e-commerce simplificată, bazată pe comunitate, gândită ca un one-stop-shop, cu instrumente integrate pentru creștere. Înființată de Raluca Messai împreună cu Mihai Kelemen, platforma este concepută pentru a oferi soluții eficiente și scalabile, vizează transformarea afacerilor prin comerțul digital.