Data Center / Storage — October 3, 2023 at 7:14 pm

Vertiv lansează UPS-ul scalabil și eficient din punct de vedere energetic pentru aplicații Edge și de dimensiuni medii în EMEA

by

Vertiv (NYSE: VRT), furnizor global de infrastructură digitală critică și soluții de continuitate, a introdus astăzi Vertiv™ Liebert® APM2, o nouă soluție de alimentare scalabilă și eficientă din punct de vedere energetic, în portofoliul său de sisteme de alimentare neîntreruptibilă (UPS).

English version

Vertiv Liebert APM2Liebert® APM2 este compatibil cu bateriile litiu-ion (Li-ion) și VRLA și are un design compact care poate scala de la 30kW la 600 kW într-o singură unitate. Oferă economii semnificative de energie în comparație cu alternativele mai puțin eficiente și, de asemenea, poate fi paralelă cu până la patru unități potrivite pentru capacitate suplimentară sau redundanță. Liebert APM2 este un sistem UPS certificat CE disponibil la 400 V în Europa, Orientul Mijlociu și Africa, America Latină și Asia, inclusiv India și China.

Pentru a satisface nevoile tot mai mari de energie ale aplicațiilor de calcul edge, precum și spațiul restrâns tipic acestor locații, Liebert APM2 oferă o putere mai mare într-o amprentă mai mică decât soluțiile de capacitate similară, modelele Liebert APM2 necesitând cu până la 45% mai puțin spațiu decât predecesorul UPS, Vertiv™ Liebert® APM. Liebert APM2 poate fi instalat în rând, în cameră, la perete sau spate în spate, pentru o flexibilitate suplimentară a aplicației.

„Vertiv a creat Liebert APM2 ca răspuns la necesitatea unui produs compact și eficient, care să ofere o calitate sigură a energiei și disponibilitate la marginea rețelei”, a declarat Kyle Keeper, vicepreședinte senior pentru alimentarea AC globală la Vertiv. „UPS-ul este cea mai avansată soluție de vârf Vertiv pentru a face față nevoilor tot mai mari de infrastructură de energie, fără a fi nevoie de o refacere completă a sistemului.”

Liebert® APM2 funcționează cu o eficiență energetică ridicată în toate modurile, până la 97,5% în modul dublă conversie; eficiență de până la 98,8% atunci când funcționează în modul Dynamic online, care consumă energie prin linia de bypass și utilizează invertorul pentru ieșire echilibrată și ca filtru activ; și până la 99% atunci când funcționează în modul ECO, care profită de condițiile stabile de intrare în rețea pentru a folosi bypass-ul Toate modurile sunt automatizate în funcție de preferințele utilizatorului.

Caracteristica inteligentă de paralelizare a Liebert APM2 facilitează partajarea sarcinii între mai multe module de alimentare, chiar și între mai multe unități. Acest lucru permite o durată de funcționare echilibrată a unității și oferă failover automat pentru o disponibilitate îmbunătățită a sistemului. S-a demonstrat, de asemenea, că paralelizarea inteligentă contribuie la eficiența energetică.

„Vertiv a introdus, în Liebert APM2 și în alte sisteme UPS, îmbunătățiri care cresc eficiența operațională și pot contribui la reducerea PUE al centrului de date, menținând în același timp disponibilitatea sistemului”, a declarat Giovanni Zanei, director senior AC Power Global Offering și lider de afaceri EMEA la Vertiv. „În special, caracteristica Dynamic Online, construită pe o platformă globală robustă lansată în 2018, îmbunătățește eficiența deja impresionantă a UPS-ului și a fost adoptată de clienții atenți la energie și disponibilitate, inclusiv mulți colocatori.”

Arhitectura modulară a Liebert APM2 permite accesul ușor din față la componentele înlocuibile și oferă blocuri de construcție ce pot fi înlocuite în timpul funcționării (hot-swappable) și care optimizează timpul mediu de reparare (MTTR) la mai puțin de 30 de minute. Programul Vertiv™ Life™ Services este o opțiune disponibilă pentru a monitoriza și diagnostica de la distanță starea de sănătate a echipamentului, cu raportare pentru a urmări performanța UPS.

Pentru mai multe informații despre Liebert APM2 și alte soluții UPS de la Vertiv, vizitați Vertiv.com.