NEWS — October 9, 2023 at 12:34 pm

Achiziția imobiliară cu criptomonede

by

Logo NBI-1Compania de investiții și intermediere imobiliară North Bucharest Investments (NBI) anunță parteneriatul cu TOKERO, platforma de schimb criptomonede și specializată în tranzacții imobiliare.

Toate tranzacțiile imobiliare NBI pot fi realizate acum și cu ajutorul monedelor digitale.

„Într-o eră în care criptomonedele devin din ce în ce mai populare și se dovedesc a fi nu doar o investiție, dar și o modalitate de plată tot mai accesată, am decis să urmăm cele mai noi tendințe financiare și în cadrul companiei North Bucharest Investment. Astfel, orice cumpărător poate să plătească în criptomonede, iar dezvoltatorii imobiliari a căror imobile le vindem, pot să păstreze criptomonede, sau pot să le convertească în Lei sau Euro. Prin intermediul serviciului implementat de Tokero propunerea de plată în criptomonede va ajuta la creșterea numărului de tranzacții imobiliare, dar și a volumului de plăți cu monede virtuale,” declară Vlad Musteață, CEO al North Bucharest Investments.

În plus, prin procedura de lucru implementată, TOKERO ajută și la recomandarea de servicii notariale cu expertiză în realizarea achizițiilor cu criptomenede care se pot dovedi dificil de înțeles chiar și pentru experții foarte buni dar care nu au fost implicați până acum în astfel de tranzacții.