Evenimente — October 10, 2023 at 11:37 am

AI și viitorul programelor de parteneriat: experții Vertiv discută despre tendințele cheie ale industriei la Canalys Forums 2023

by

Andrea Fero&panelVertiv (NYSE: VRT), furnizor global de infrastructură digitală critică și soluții de continuitate, a fost în centrul atenției la Canalys Forums 2023 în calitate de Gold Sponsor și prezentator, analizând perspectivele experților internaționali referitoare la tendințele cheie precum Inteligența Artificială (AI).

Canalys Forums este un eveniment tehnologic de vârf care reunește lideri din industrie, inovatori și experți pentru a explora cele mai recente știri, previziuni și strategii de pe piața canalelor de distribuție IT.

Anul acesta, Vertiv a susținut două prezentări în cadrul evenimentului Expert Hubs, cu

Andrea Ferro, VP distribuție, IT și aplicații edge pentru EMEA
Andrea Ferro, VP distribuție, IT și aplicații edge pentru EMEA

Andrea Ferro, VP distribuție, IT și aplicații edge pentru EMEA și Jesper Hersbro, director pentru canalele de distribuție EMEA. Ambii și-au împărtășit perspectivele asupra subiectelor actuale care sunt strâns legate de centrele de date și de canalele de distribuție.

Mai exact, Andrea Ferro a vorbit în prezentarea „AI întâlnește Cloud-ul”, din cadrul primului Expert Hub, despre convergența AI în cloud și a evidențiat importanța AI ca următoarea super aplicație care va crește semnificativ consumul de cloud. El a subliniat, de asemenea, că impactul său nu se va limita doar la cloud, prognozând efecte vizibile pentru centrele de date locale și de colocare.

Companiile de cloud sunt poziționate strategic pentru a răspunde acestei cereri crescute de servicii AI, cu ajutorul soluțiilor de răcire și energie de înaltă densitate. Infrastructura și expertiza lor scalabile îi fac parteneri ideali pentru organizațiile care doresc să valorifice puterea AI fără povara gestionării unor soluții complexe la nivel local. Drept urmare, furnizorii de servicii cloud sunt bine echipați nu numai pentru a sprijini această creștere, ci și pentru a juca un rol vital în democratizarea inteligenței artificiale, făcând-o accesibilă pentru o gamă mai largă de clienți și industrii. El a menționat, de asemenea, că sinergia dintre AI și tehnologia cloud va remodela profund peisajul procesării și analizei datelor.

„Vertiv investește continuu în cercetare și dezvoltare pentru a oferi soluții inovatoare care să susțină cele mai recente tendințe tehnologice, cum ar fi inteligența artificială și calculul de înaltă performanță”, a spus Ferro. „Portofoliul nostru cuprinde deja o gamă largă de soluții, de la răcirea cu lichid și imersiune, eficiente și de mare capacitate, la putere inteligentă și sisteme de suport dynamic grid”.

Jesper Hersbro_Vertiv
Jesper Hersbro, director pentru canalele de distribuție EMEA

În cel de-al doilea Expert Hub, Jesper Hersbro a evidențiat în prezentarea „Programele pentru parteneri de mâine” diferitele tipuri de programe pentru parteneri care ajută la stimularea activităților de vânzări și non-vânzări și pot fi aplicate mai ușor la cicluri complexe de vânzări și la diverse ecosisteme de parteneri.

„În cazul Vertiv, programul nostru de stimulente VIP urmărește și recompensează partenerii pentru o gamă largă de activități de vânzări și non-vânzări fără nicio cerință de raportare și îi anunță când au puncte de răscumpărat”, a spus Hersbro.

„Acest lucru nu numai că le recunoaște contribuțiile, dar le permite și să se concentreze pe vânzări, mai degrabă decât să se ocupe de sarcini administrative inutile.”

 

 

 

 

Vicente Chiralt_VertivVicente Chiralt, vicepreședinte de marketing pentru Vertiv în EMEA, a adăugat: „În fiecare an, Canalys Forums rămâne întâlnirea de referință pentru piața de canale de distribuție din EMEA. În calitate de sponsor Gold, ne mândrim să contribuim activ la acest eveniment crucial, împărtășind experiența noastră, în timp ce aflăm informații valoroase de la colegi experți și parteneri. A fi aici adaugă profunzime înțelegerii noastre, ajutându-ne să perfecționăm un program de parteneri mai robust.”

Pentru mai multe informații despre programul de parteneriat Vertiv, vizitați Partners.Vertiv.com.