IoT powered by ALLIED TELESIS — October 12, 2023 at 12:48 pm

ASBIS a devenit distribuitor oficial ASUS NUC în regiunea EMEA

by

ASBISC Enterprises Plc, un important distribuitor cu valoare adăugată, dezvoltator și furnizor de produse, soluții și servicii TIC și IoT pe piețele din Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA), a semnat un acord strategic cu ASUS AIoT Business Group pentru a distribui linia de produse NUC, deținută anterior de Intel, în întreaga regiune EMEA.

ASUS_NUC_1200x630Acordul acoperă toate produsele ASUS NUC și AIoT (domeniile AI și IoT), consolidând și mai mult poziția ASBIS ca distribuitor oficial de mini PC NUC în țările EMEA, de peste un deceniu. ASBIS este încrezătoare în capacitatea sa de a comercializa eficient produsele ASUS prin intermediul rețelei sale de parteneri, asigurând o acoperire extinsă și un impact maxim pe piață.

„Suntem încântați să anunțăm extinderea portofoliului ASBIS cu produsele ASUS, care pot fi foarte ușor personalizate, și continuarea distribuției liniei de produse NUC, care se adresează unei game diverse de nevoi și cerințe de business”, a declarat Marek Horyl, Product Marketing Director la ASBIS. „Toate produsele vor fi disponibile în întreaga regiune EMEA. ASUS a fost un partener strategic pentru noi, contribuind enorm la creșterea și succesul afacerii noastre de-a lungul anilor și oferindu-ne încrederea și forța de a ne dezvolta, inclusiv în cele mai dificile perioade. La rândul nostru, sprijinim ASUS în toate domeniile de dezvoltare și privim cu încredere și pe termen lung acest parteneriat.”

În urma transferului oficial de la Intel, ASUS a dat startul activității sale NUC și a început să preia comenzi pentru sistemele NUC din generațiile 10-13. ASUS a obținut de la Intel licențe atât pentru proiectarea sistemelor hardware, cât și pentru software. Viziunea nou înființatei ASUS NUC BU este de a dezvolta segmentul de edge computing, cu soluții comerciale și AIoT complete, ce pot susține industria și afacerile.