Data Center / Storage, Inovatii — October 13, 2023 at 12:10 pm

Vertiv va prezenta soluții de ultimă oră la GITEX Global 2023

by

Vertiv, furnizor global de infrastructură digitală critică și soluții de continuitate, se pregătește să participe la GITEX Global 2023, cel mai important eveniment TIC din Orientul Mijlociu. An de an, prezența companiei la GITEX reîntărește angajamentul Vertiv de a stimula inovația în centrul de date și în spațiul de infrastructură critică din regiune.

English version

Data Center with Servers. Modern, High Quality Resolution, 4K, SGITEX Global, programat între 16 și 20 octombrie în Dubai, atrage lideri din industrie din întreaga lume. Vertiv își va prezenta cele mai bune soluții din gama sa, inclusiv sursa de alimentare neîntreruptibilă (UPS) Vertiv™ Liebert® GXT5, un sistem de înaltă performanță conceput pentru a proteja echipamentele IT critice și infrastructura în cazul întreruperilor în alimentare; Vertiv™ VR Rack, un rack versatil și robust, conceput pentru a susține și proteja echipamentele IT din centrele de date și instalațiile de rețea; și Vertiv™ SmartCabinet™ 2, o soluție cuprinzătoare de infrastructură pentru edge computing și medii IT la distanță.

În conformitate cu tema GITEX din acest an „Anul în care ne imaginăm AI în orice”, echipa de conducere a Vertiv EMEA va fi prezentă pentru a se angaja în discuții despre modul în care inteligența artificială (AI) modelează industria centrelor de date și modul în care soluțiile Vertiv pot susține implementări cu densitate ridicată.

Compania va participa activ la diverse activități, inclusiv o serie de prezentări și workshopuri captivante. Experții Vertiv vor susține mai multe prezentări la standul Ingram Micro A1 din Sala 2, prezentând informații cheie despre cele mai recente soluții de infrastructură, cum ar fi software-ul de monitorizare Vertiv™ Environet™ Alert, soluții modulare prefabricate și integrate (PFM sau IMS) și cele mai recente sisteme de ultimă generație pentru managementul termic și al energiei.

Vertiv va găzdui, de asemenea, un workshop la standul Mindware D1 din Sala 2, care se concentra asupra portofoliului său cuprinzător de canale de distribuție, oferind informații valoroase despre cea mai recentă gamă de produse și soluții.

„Suntem încântați să prezentăm ofertele noastre la GITEX Global 2023. Am făcut parte din acest eveniment încă de la început și am văzut GITEX evoluând de-a lungul anilor”, a comentat Tassos Peppas, director regional pentru Vertiv în regiunea Orientului Mijlociu, Turcia și Asia Centrală (METCA). „Obiectivul nostru principal în acest an este să expunem cele mai recente oferte, subliniind în același timp angajamentul Vertiv de a oferi soluții de infrastructură care să sprijine creșterea tehnologică pe care o experimentează regiunea. Evenimentul a jucat un rol extraordinar în a ne ajuta să amplificăm gradul de conștientizare a mărcii și în reafirmarea leadershipului nostru în infrastructura IT critică. Așteptăm cu nerăbdare să ne conectăm la eveniment cu lideri de afaceri și experți din industrie similari nouă.”

Participanții la eveniment vor avea șansa de a interacționa cu aplicația Vertiv™ XR, un instrument puternic de explorare a produselor în 3D prin realitatea augmentată și cu Showroom-ul virtual Vertiv™, oferind o întâlnire imersivă care subliniază dedicarea Vertiv față de inovație și experiența clienților.

Pentru mai multe informații despre Vertiv în Orientul Mijlociu, vă rugăm să vizitați Vertiv.com/en-emea/MEL.