MANAGEMENT — October 17, 2023 at 11:11 am

Dicor Holding anunță un nou CEO

by

Dicor Holding, grupul de firme românesc ce activează în sectorul agricol, anunță numirea lui Jaydeep Singh în funcția de CEO. Această numire vine să întărească un parcurs strategic definitoriu, marcat de expansiune și angajament profund față de excelența operațională.

IMG_0616aa-finalConducerea Dicor are ca scop dezvoltarea continuă, alianțe strategice și o abordare consecventă privind durabilitatea. Compania susține dezvoltarea sectorului prin aderarea la cele mai bune practici și adăugând constant valoare în cadrul operațiunilor sale și în relațiile cu partenerii. Cu o cifră de afaceri de 127.280.200 lei in 2022 și un profit net de 10.365.095 lei, compania merge mai departe livrând soluții complete în sectorul agricol românesc, de calitate superioară, în materie de utilaje și echipamente agricole.

„Sunt mândru să mă alătur acestei echipe solide. Valorile, cultura și mentalitatea echipei Dicor rezonează profund cu ceea ce cred și cu ceea ce am devenit pe plan profesional și este cu siguranță un loc unde se poate construi temeinic. Cred în experiență, cred în potențialul echipei și în expertiza valoroasă acumulată de aceasta”, a declarat  Jaydeep Singh, CEO Dicor.