NEWS — October 18, 2023 at 12:06 pm

Noua generație flagship de căști Huawei FreeBuds Pro 3

by

Noua generație flagship de căști TWS vine cu actualizări hardware și software și oferă clienților o audiție de înaltă calitate cu Hi-Res Dual Driver Sound System și ANC 3.0 inteligent.

800_800_03A8056F5904F770BF836DE85E53C9B4mpBazându-se pe expertiza HUAWEI în dezvoltarea de căști TWS, cea mai recentă generație de gadgeturi se ridică la înălțimea renumelui HUAWEI FreeBuds, oferind o experiență audio superioară.

Noul produs folosește tehnologia inovatoare pentru a redefini ce înseamnă cu adevărat fidelitatea sunetului, ridicând standardele din industrie. Cel mai nou model îmbunătățește experiența audio cu Hi-Res Dual Driver Sound System, Crystal-Clear Communication și anularea zgomotului exterior cu Pure Voice 2.0, ANC 3.0 inteligent și Triple Adaptive EQ. De asemenea, noile HUAWEI FreeBuds Pro 3 vin cu un design îmbunătățit și cu o conectivitate inteligentă.

Cu HUAWEI FreeBuds Pro 3 utilizatorii pot asculta muzica preferată, audiobook-uri și podcasturi sau pot avea conversații cu redarea fidelă a vocii oriunde s-ar afla, bucurându-se constant de o calitate superioară a sunetului, indiferent de zgomotul exterior.

HUAWEI FreeBuds Pro 3 înglobează tehnologia Hi-Res Dual Driver Sound System, care oferă o experiență audio impecabilă, cu o redare fidelă atât a sunetelor de frecvență înaltă, cât și joasă, de la 48 kHz la 14 Hz, fără să rateze nicio notă.

În plus, HUAWEI FreeBuds Pro 3 acceptă codecurile L2HC 2.0 si LDAC™ și este certificat atât de HWA, cât și de Hi-Res Audio Wireless. Această certificare dublă garantează un sunet de înaltă rezoluție, ce aduce o abundență în detalii și frecvențe.

HUAWEI FreeBuds Pro 3 dispune, de asemenea, de un algoritm Triple Adaptive EQ care garantează că muzica preferată a utilizatorilor va suna întotdeauna pe placul lor. Acesta asigură o experiență de ascultare personalizată excepțională oriunde și oricând.