NEWS — October 18, 2023 at 10:52 am

Revolut a ajuns la 10 milioane de clienți persoane fizice în Europa Centrală și de Est

by

Revolut își întărește poziția de bancă digitală regională și ajunge la 10 milioane de clienți persoane fizice în Europa Centrală și de Est, adăugând peste 2,5 milioane de clienți în mai puțin de un an.

Revolut_Personalised Cards_3România este principala piață din regiune, după numărul de clienți persoane fizice, cu mai mult de 3 milioane de clienți, urmată de Polonia, cu aproape 3 milioane. Top 3 este completat de Ungaria, care a atins recent și ea cifra de 1 milion de clienți.

Revolut derulează operațiuni în regiunea CEE și în tot Spațiul Economic European (SEE) în baza unei licențe bancare acordate de Banca Lituaniei, are sediul central la Vilnius (Lituania) și își desfășoară activitatea sub supravegherea Băncii Centrale Europene (BCE) și a Băncii Lituaniei.

Recent, compania a lansat versiunea 10 a aplicației de digital banking, care pune în centrul său conturile bancare ale clientului și principalele funcționalități financiare la care apelează clienții. Cu o interfață mult simplificată, acum este mai ușor pentru utilizatori să înțeleagă cum trimit și cum primesc bani cu Revolut și au la îndemână toate serviciile și funcțiile de care se folosesc zi de zi.