COMUNICATE — October 18, 2023 at 6:16 pm

Se poate observa o creștere în jucătorii la cazinourile online?

by

Stilul de viață al tuturor a luat o altfel de turnură odata cu pandemia, care a implicat și un lockdown obligatoriu pentru toată populația, o perioadă de care cu toții ne amintim ca fiind grea, dureroasă și apăsătoare. Pe de altă parte, despărțirea de familie și obligația de a sta departe de cei mai dragi oameni nouă, ne-a obligat să căutăm alternative la modul cum ne petrecem timpul liber, cât pentru a avea alternative la multa plictiseală ce ne-ar fi copleșit.

clubitc.roÎntâmplător sau nu, perioada de izolare din era Covid-19 coincide și cu o creștere uriașă a interesul pentru platformele de streaming, pentru că tot mai mulți am descoperit că putem sa ne uităm – legal și frumos -la filme online, dar și pentru jocurile online desfășurate în cadrul platformelor de cazinouri. Iar toata această preocupare a venit nu doar din nevoia de a avea o ocupație care să însemne distragere de la probleme, ci și curiozitate pentru ceva nou, rezultatul unor factori puși pe seama unui marketing solid.

Sigur, și providerii au știut că asta este o ocazie unică și că trebuie să investească în diverse promovări, care să însemne nu doar atragere de noi utilizatori, ci și menținerea userilor deja existenți prin diverse bonusuri, cum ar fi rotiri gratuite fără depunere, bonusuri de bun venit și alte oferte. Dar hai să vedem cum a început totul.

Accesibilitatea

Faptul că poți să joci jocurile preferate din confortul locuinței tale este din start un beneficiu ,unul pe care nu îl poți ignora. Oamenii apreciază faptul că după o zi de muncă se pot schimba în haine mai lejere, își fac o băutură așa cum își doresc și ronțăie ceva din fata laptopului, iar apoi de pe dispozitivul dorit încep să acceseze platforma dorită. Nu au nevoie decât de un device smart, acces la internet, timp și ceva buget pentru a experimenta ceva care îi distrează – simplu și rapid, iar astea sunt motive suficiente care să ajute la creșterea popularității gamblingului online.

Economii de bani

Atât timp cât ai o foarte buna6 gestiune a bugetului pe care îl deții, nu ar trebui să fie nimic complicat în a scuti anumite cheltuieli. Pe lângă faptul că tu ești în control al bankroll-ului propriu, un alt lucru de notat este faptul că la cazinourile online nu mai trebuie să plătești bani pentru transport ca să ajungi undeva, să investești într-o ținută costisitoare pentru a avea o anumită prezenta, dar nici să stabilești o limită mai mare de bani atât pentru cheltuieli în cazinoul fizic, cât și pentru alte consumații.

Varietate de jocuri

Departe de a face comparații cu cazinourile fizice, dar foarte multe platforme online oferă cu mult mai multe titluri ale multor jocuri cunoscute. Asta și pentru că operatorii dispun de noi lansări constant, oferite de la providerii de gambling, care au în vedere să răspundă nevoilor clienților, venind totodată și cu propuneri spectaculoase.

Printre acestea amintim de efecte 3D, design interactiv, realitate virtuală, realitate augmentată, existența unui live dealer. Însă, așa cum precizam deja, pe lângă faptul că există zeci, poate chiar sute de jocuri pe un site, foarte multe dispun și de variațiuni de încercat.

Protecția datelor personale

Platformele de jocuri online investesc constant în securizarea și anonimizarea datelor personale, astfel că utilizatorii cazinourilor online nu se tem că își expună informațiile personale. Desigur, aici dacă vorbim de un site verificat și care își respectă clienții – dar în principiu vorbim pe lângă asigurarea unor date personale protejate și de opțiune de confidențialitate. Foarte mulți clienți nu doresc să știe că fac gambling sau gaming și în mediul digital se asigura că nimeni nu va afla despre ceea ce fac ei online.
Bonusurile generoase

Spre deosebire de locațiile fizice, platformele online de cazino au în vedere să vină nu doar cu promoții pentru a menține interesul userilor deja existenți, dar se axează mai ales pe atragerea de noi utilizatori. Iar aici vorbim de oferirea multor bonusuri speciale care se oferă la crearea unui cont, la anumite perioade, de fidelizare – există atât de multe și sunt atât de practice, că este aproape imposibil să nu treacă o zi să nu primești notificare că ai mai primit ceva nou în cont, de folosit. Și cu siguranță că acestea atrag.

Jackpot ca niciunde

Ba chiar vorbim aici și despre oferire de premii cu mult mai mari decât ce ar putea fi vorba în cazinourile offline, pentru că există turnee care se organizează și care îi răsplătesc pe cei mai buni, indiferent de unde vin, cu premii de ordinul milioanelor de dolari, aspect ce nu poate fi deloc neglijat. Și da, există și premii jackpot ce pot veni când nu te aștepți și asta înseamnă cu mult peste ceea ce crezi că poți cheltui.

Socializarea, doar dacă vrei

În locațiile virtuale poți să discuți cu ceilalți doar dacă vrei. Spre deosebire de locațiile fizice unde interacțiunea este aproape obligatorie, că până la urmă ești într-un spațiu public, în spațiul digital nimeni nu te cunoaște și lucrurile pot rămâne așa dacă asta îți dorești, sa nu fii abordat – pentru multe persoane introvertite sau mai retrase, acesta este un lucru cât se poate de bun, căci nu mai au presiunea de a purta dialoguri pe care nu și le doresc și care, poate, chiar nu le fac plăcere.

Concluzie

Beneficiile sunt atrăgătoare pentru orice client, indiferent de unde vine și către ce industrie se îndreaptă. Dar dacă pe termen lung acestea nu se mențin ca fiind unele de interes, îi poți pierde pe toți cei care te descoperă din întâmplare sau la recomandare – se pare, însă, că nu este cazul cazinourilor online care, odată câștigați niște utilizatori, cu greu îi mai pierde. Acest spațiu digital creat pentru a te distra, pentru a socializa dacă vrei și pentru a ieși din cotidianul zilnic este unul cu multe tentații, așa că trebuie să fii atent și la cât timp petreci aici, câți bani investești și să nu ajungi să neglijezi viața de zi cu zi, relațiile cu familia și prietenii sau legăturile cu munca. Pe scurt, fă totul echilibrat și cu măsură și nu uita că dacă ai ajuns pe un cazino online ai venit să joci, nu să fii jucat.