Constructii/Imobiliare — October 19, 2023 at 11:45 am

Cosmopolis Plaza se deschide pe 22 octombrie

by

20.000 de mp este suprafața celui mai mare retail park din zona de Nord a Bucureștiului, care aduce noi 40 de magazine, branduri internaționale și spații generoase de expunere.

Prin investiția de 20 de milioane de euro făcută de Opus Land Development, Cosmopolis Plaza s-a mărit de cinci ori față de suprafața inițială și și-a propus să devină un punct de atracție pentru cumpărături, relaxare și distracție pentru locuitorii întregii zone de Nord a Capitalei, pentru Tunari și localitățile învecinate.

Noul retail park va avea 3 căi de access pentru clienții care vin din afara complexului Cosmopolis: acces direct din Centura București, o intrare dinspre Tunari, iar în curând va fi realizată o legătură directă din Autostrada A3.

Cosmopolis Plaza foto 1Cosmopolis Plaza va avea inaugurarea oficială duminică, 22 octombrie.

Marea deschidere aduce numeroase activități pentru copii, animatori, facepainting, baloane, DJ, muzică bună, un show de stand-up comedy realizat de Ioana State și un concert live și sesiune de Meet&Greet cu artistul Dorian Popa.

Personajele din Patrula Cățelușilor îi vor încânta pe cei mici, iar adulții pot gusta din deliciile culinare care vor putea fi găsite la food-truck-urile prezente la eveniment.

Inauguarea Cosmopolis Plaza vine și cu o tombolă cu premii atractive pentru participanții la concert, iar proiectele #SpitalePubliceDinBaniPrivati și Velо Academy vor oferi oportunități de implicare în acțiuni de responsabilitate socială sau pentru comunitate.