Cloud Computing / Edge, Servicii IT — October 23, 2023 at 2:11 pm

BRINEL extinde portofoliul de servicii cu soluții AWS, consolidându-și expertiza în transformarea digitală

by

BRINEL, lider în România în domeniul serviciilor IT și al soluțiilor de transformare digitală, extinde portofoliul său pentru a include soluții Amazon Web Services (AWS). Anunțul a fost făcut în cadrul unui eveniment la care au participat numeroase companii interesate de soluțiile oferite de integratorul IT&C, care a avut loc joi, 19 octombrie, la Cluj-Napoca.

portret Andrei Savin„Cloud-ul joacă un rol fundamental în transformarea digitală, iar extinderea portofoliului nostru cu soluțiile AWS ne permite să oferim o gamă completă de servicii cloud care să acopere nevoile diversificate ale companiilor, indiferent de industrie sau mărime. Suntem dedicați să creăm un mediu digital sigur și inovator pentru afaceri și să fim partenerul de încredere al clienților noștri pe parcursul digitalizării. Înțelegem că fiecare organizație are provocări unice, iar echipa noastră este pregătită să furnizeze soluții cloud ajustate nevoilor de business”, a declarat Andrei Savin, Directorul General al BRINEL, în cadrul evenimentului.

De altfel, BRINEL reafirmă angajamentul continuu pentru excelență și pentru obținerea de competențe de cea mai înaltă calitate prin inaugurarea unei noi linii de business în 2023, dedicată exclusiv serviciilor Cloud.

Ce beneficii aduce colaborarea cu BRINEL pentru serviciile AWS?

Experiență substanțială: BRINEL, parte a SNEF Lab, este pregătită să răspundă provocărilor tehnologice complexe, specialiștii noștri confirmându-și competența și abilitățile în domeniul cloud obținând peste 100 de certificări AWS.

Excelență în consultanță AWS: Titlul de partener “Advanced” pe direcția de AWS “Consulting” confirmă abilitatea BRINEL de a furniza servicii de consultanță de top pentru clienți.

Competența AWS de Machine Learning: Cu ajutorul BRINEL, clienții pot să utilizeze puterea în creștere a Machine Learning pentru a obține insight-uri valoroase și pentru a lua decizii bazate pe date.

Migrare fără întreruperi în activitate: BRINEL facilitează migrarea fără probleme către platforma AWS, ajutând clienții să-și optimizeze infrastructura și să obțină performanțe superioare.

colaj evenimentAvând un ecosistem extins de parteneri care îi permite să integreze soluții complete pentru clienți, BRINEL se află în top trei integratori IT&C din România. Furnizorul de servicii și soluții IT a încheiat anul 2022 cu un profit în creștere și o consolidare a volumului afacerilor.