Constructii/Imobiliare — October 23, 2023 at 11:43 am

Mureș City Logistics a semnat cu gigantul din industria auto EKR

by

Elektrokontakt România (EKR), subsidiară a ELEKTROKONTAKT GMBH, este noul chiriaș în , cel mai modern proiect industrial din zona Mureș. Această tranzacție marchează un grad de ocupare de 100% pentru proiectul strategic dezvoltat de Globalworth și Global Vision, jucători de top pe piața imobiliară din România și Europa Centrală și de Est (ECE).

Mures-City-LogisticsEKR, subsidiară a Elektrokontakt GMBH, renumit la nivel internațional, este specializat în sisteme de cablare. Compania are o prezență globală pe patru continente – America, Asia, Africa și Europa. Din 1996, EKR este furnizor de încredere pentru clienții premium din industria auto. Dedicarea lor pentru calitate derivă din numeroasele certificate industriale pe care le-au primit de-a lungul anilor.

Furnizorul de top pentru sectorul auto a închiriat o suprafață de 14.735 de metri pătrați pentru o perioadă de 10 ani în parcul industrial dezvoltat și deținut de Globalworth și Global Vision.

EKR, unul dintre marii furnizori de cabluri electrice pentru industria auto la nivel mondial, își consolidează operațiunile la Mureș City Logistics. Din aceast punct central, EKR va produce în exclusivitate cablurile electrice pentru divizia de automobile Mercedes.