Data Center / Storage — October 23, 2023 at 10:45 am

Vertiv™ SmartCloset™: Soluție completă, concepută pentru a proteja cabinetele IT și de rețea

by

În peisajul digital de astăzi care evoluează rapid, importanța oferirii de soluții eficiente în centrele de date edge nu poate fi trecută cu vederea. Pe măsură ce lumea noastră devine din ce în ce mai interconectată, cu o cerere din ce în ce mai mare de procesare a datelor cu latență scăzută și de mare viteză, centrele de date edge au apărut ca hub-uri vitale în infrastructura informațională. Aceste facilități, poziționate strategic mai aproape de utilizatorii finali și de dispozitivele IoT, joacă un rol esențial în asigurarea furnizării de date fără întreruperi, în timp real și a performanței aplicațiilor.

Vertiv joacă un rol critic în această etapă prin oferirea de soluții inovatoare în centrele de date edge. Este important de menționat că implementarea activelor IT are loc nu doar într-un centru de date tradițional, ci poate fi acum într-un magazin, clinică, fabrică, depozit sau birou de acasă. Aceste aplicații necesită soluții noi pentru a aborda diferitele provocări legate de performanță, mediu, amplasare geografică și factori asociați cu scara, viteza și complexitatea acestor noi medii.

Vertiv Solutions este o destinație unică pentru a aduna cunoștințe relevante pentru industrie, pentru a construi soluții fundamentale și pentru a optimiza performanța infrastructuriilor IT pentru aplicațiile Edge și Data Center din întreaga lume.

În acest sens, Vertiv™ SmartCloset™ este o soluție completă creată de experții Vertiv pentru a permite implementări IT rapide și fără riscuri în cadrul aplicațiilor Edge. Vertiv™ SmartCloset™ aduce împreună Vertiv™ VR Rack, Vertiv™ Liebert® UPS și Vertiv™ Geist™ rPDU într-o soluție rapidă care asigură infrastructura relevantă pentru a sprijini operațiunile critice ale afacerilor.

Beneficii:

SmartCloset™ utilizează componente disponibile pentru a facilita viteza și configurarea cu riscuri minime. Complexitatea managementului e minimizată prin integrarea perfectă a componentelor infrastructurii având 24/7 remote management.

De asemenea, sursa unică pentru infrastructura Vertiv™ Edge oferă un portofoliu unic cu infrastructură fiabilă care provine din branduri de încredere pentru a simplifica implementările Edge.

De ce se recomandă alegerea Vertiv’s SmartCloset?

· SmartCloset™ este o soluție completă de infrastructură, pre-validată de Vertiv, care asigură compatibilitate și riscuri reduse;

· Alegând această soluție se reduce complexitatea și se simplifică implementarea;

· Soluția include VR Rack, GXT5 sau EDGE UPS depinzând de configurație dar se poate alege între baterii VRLA sau cu Litiu-ion, card de rețea, rPDU și senzor de monitorizare a mediulu;

· Soluția SmartCloset™ se implementează ușor, întrucât este construită folosind produse standard, disponibile pentru a fi livrate rapid.

28-rack + TEXT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Provocări sistemice în zona Edge

Echipele IT cu resurse limitate se confruntă cu noi provocări atunci când susțin medii IT distribuite, cum ar fi cabinetele IT și de rețea. Provocările existente includ: vizibilitatea la distanță pentru locații multiple, fiabilitatea și întreruperi neplanificate și facilități care nu sunt proiectate pentru infrastructura IT.

Avantaje Vertiv™ SmartCloset™:

· Rapid – SmartCloset™ este stocat pentru a permite implementarea rapidă;

· Perfect – Validat în prealabil de Vertiv pentru a asigura o implementare ușoară;

· Scalabil – Componentele standardizate oferă o soluție scalabilă.

Caracteristici:

· Rack IT securizat

Rack-urile VR Vertiv™ oferă un loc sigur, organizat și eficient pentru gestionarea infrastructurii IT critice și permit locațiilor Edge să îndeplinească cerințele de alimentare și spațiu.

· Alimentare de rezervă în caz de urgență

EDGE UPS și GXT5 UPS Vertiv™ oferă eficiență de top pe piață în topologii line-interactive și online dublă conversie, pentru protecția electrică și reglarea tensiunii. Disponibile și cu tehnologia UPS litiu-ion.

09-gxt5Comunicații la distanță

Cardurile de rețea permit integrarea UPS-ului în sistemele de monitorizare, permițând utilizatorilor să gestioneze non-stop starea sistemului și alarmele, oriunde în lume.

· Monitorizarea mediului în care funcționează

Infrastructura IT critică este protejată prin monitorizarea strategică a temperaturii, umidității și punctului de rouă a mediului în care funcționează cabinetele de rețea. Senzorii sunt disponibili numai pentru anumite modele.

· Distribuție electrică integrată

PDU-uri cu montare în rack Geist™ Vertiv™ oferă fiabilitate fără egal, versatilitate maximă și siguranță, deoarece ultima verigă din lanțul dvs. electric este sigură. PDU-urile cu montare în rack sunt disponibile numai pentru anumite modele.

13-pdu

23-opt

Investiția este protejată cu o garanție la nivel de sistem din partea Vertiv

Vertiv sprijină afacerile cu soluții de servicii pentru infrastructura critică si pentru a asigura că aplicațiile  vitale funcționează întotdeauna. Vertiv™ SmartCloset™ are o gamă completă de oferte de servicii care ajută la protecția investiției și a afacerii.

Pentru mai multe informații despre Vertiv™ SmartCloset™, vizitați Vertiv.com sau contactați reprezentanții locali Vertiv în România la emea.ro@Vertiv.com.