Data Center / Storage — October 24, 2023 at 2:57 pm

Synology® anunță o actualizare majoră a platformei Active Insight™

by

Synology a lansat o actualizare semnificativă a Active Insight, platforma sa de monitorizare a implementării bazată pe cloud. Destinată furnizorilor de sisteme gestionate (MSP) și afacerilor de dimensiuni mari, actualizarea încorporează o interfață mai simplificată, capabilități de detectare a ransomware-ului și o structură de preț simplificată, toate menite să îmbunătățească monitorizarea și gestionarea implementărilor la scară largă.

active insight„În implementările la scară largă, este dificil pentru echipele IT să rămână constant la curent cu potențialele probleme de performanță și de securitate”, a declarat Hanna Yeh, Product Manager Active Insight. „Cea mai recentă actualizare a Active Insight oferă noi opțiuni de vizualizare care evidențiază valorile critice de implementare și introduce funcții avansate de monitorizare și protecție. Cu planuri de preț actualizate, de astăzi îl facem și mai accesibil pentru organizațiile care doresc să încerce Active Insight.”

Gestionarea eficientă a flotei
Echipele IT ale companiilor și ale MSP vor beneficia de noua interfața de utilizator perfecționată a Active Insight, care se concentrează pe îmbunătățirea clarității și a densității informațiilor. Noile versiuni de pagini gazdă și de prezentare generală pot afișa simultan mai multe sisteme și statisticile acestora, echilibrate cu notificări mai explicite și acționabile. Opțiunile extinse de sortare și filtrare simplifică monitorizarea și depanarea pentru fiecare site.

Protecție proactivă
Cu noua monitorizare în timp real a fișierelor, Active Insight poate detecta și răspunde la modelele de acces suspecte, cum ar fi cele generate de atacurile ransomware. Când este detectat un incident, Active Insight va înștiința imediat administratorii și poate reduce și mai mult pierderea de date prin realizarea unui snapshot la nivelul întregului sistem.

Gratuit pentru până la trei dispozitive
Noua structură de prețuri a Active Insight oferă trei licențe gratuite cu acces nerestricționat la funcții, permițând o evaluare mai amănunțită fără niciun cost suplimentar. Când sunt gata să extindă soluția, organizațiile pot adăuga cu ușurință licențe suplimentare pe dispozitiv.

Aflați mai multe despre Active Insight
Synology creează soluții de stocare atașată la rețea, soluții de supraveghere IP și echipamente de rețea care transformă modul în care utilizatorii gestionează datele, efectuează supravegherea și gestionează rețelele în era cloud. Profitând din plin de cele mai recente tehnologii, Synology îi ajută pe utilizatori să centralizeze stocarea și backup-ul datelor, să partajeze fișiere din mers, să implementeze soluții profesionale de supraveghere și să gestioneze rețelele în moduri fiabile și accesibile. Synology se angajează să furnizeze produse cu funcții avansate și servicii de cea mai bună calitate pentru clienții săi.