MANAGEMENT — October 26, 2023 at 1:07 pm

Binance îl numește pe Kyrylo Khomiakov, în prezent CEE General Manager, și în rolul de Regional Head pentru Asia centrală

by

Binance, liderul mondial al ecosistemului blockchain și cripto, anunță astăzi numirea Directorului General pentru Europa Centrală și de Est (CEE), Kyrylo Khomiakov, în funcția de Regional Head pentru CEE și Asia Centrală. Kyrylo va conduce echipele din aceste piețe pentru a îmbunătăți livrarea produselor și serviciilor Binance, cu o atenție deosebită creșterii companiei, inițiativelor de educare, dezvoltării canalelor fiat și optimizării experienței utilizatorilor, în aceste piețe-cheie.

În plus, Kyrylo va depune eforturi pentru a consolida poziția de lider în industrie a Binance, va supraveghea strategia de marketing și va promova un dialog constructiv cu guvernele și entitățile publice din piețele din CEE și Asia Centrală.

„Kyrylo a demonstrat o capacitate de lider excepțională, operând întotdeauna cu o mentalitate centrată pe utilizator și o integritate de necontestat. Aceste regiuni diverse și cu adevărat unice sunt esențiale pentru compania noastră. Este crucial să îl avem pe Kyrylo, care posedă o înțelegere profundă a acestor piețe locale și joacă un rol esențial în cadrul organizației Binance, responsabil pentru aceste regiuni. Această numire va asigura o alocare eficientă a resurselor noastre pentru a ne menține poziția în această parte a lumii”, a declarat Richard Teng, directorul regional al Binance.

KK Binance„Clienții noștri sunt prioritatea noastră principală. Ne concentrăm pe construirea unei prezențe locale în CEE și Asia Centrală. În acest fel, putem construi încredere și crea produse care îi ajută pe utilizatorii noștri în fiecare zi. Încrederea nu este un lucru punctual, ci rezultatul unui angajament zilnic din partea echipei noastre. Ne dorim un parteneriat puternic cu utilizatorii noștri, iar pentru aceasta, încrederea este esențială”, a declarat Khomiakov. „Sunt cu adevărat încântat să sprijin expansiunea industriei și să am oportunitatea de a dezvolta aceste eforturi în mai multe regiuni.”

Kyrylo Khomiakov s-a alăturat Binance în ianuarie 2021, asumându-și inițial responsabilitatea pentru piața din Ucraina. În decurs de un an, și-a dovedit valoarea prin dezvoltarea eficientă a pieței, executarea strategiilor globale de marketing și stabilirea unor relații solide cu guvernul și entitățile publice. Având în vedere succesul său și experiența valoroasă pe care a dobândit-o, începând din ianuarie 2022, responsabilitatea sa s-a extins pentru a acoperi întreaga regiune a Europei Centrale și de Est (CEE). Acum, va ghida dezvoltarea în 14 țări din regiunile CEE și Asia Centrală.

Înainte de a se alătura Binance, Khomiakov a ocupat funcții de conducere în diverse organizații bancare, fintech și guvernamentale, aducând cu el peste 15 ani de experiență în domeniu. În special, înainte de Binance, a avut rol de CEO al Agenției de Stat a Proiectelor de Infrastructură din Ucraina și CEO al unei companii de dezvoltare de software blockchain.


Binance este liderul mondial în materie de ecosistem blockchain și furnizor de infrastructură pentru criptomonede, cu o suită de produse financiare care include cea mai mare bursă de active digitale în funcție de volum. De încredere pentru milioane de oameni din întreaga lume, platforma Binance este dedicată creșterii libertății banilor pentru utilizatori și dispune de un portofoliu unic de produse și oferte cripto, inclusiv: tranzacționare și finanțe, educație, date și cercetare, binele social, investiții și incubare, soluții de descentralizare și infrastructură și multe altele. Pentru mai multe informații, accesați www.binance.com/ro.