Retail / Horeca — October 26, 2023 at 12:57 pm

Nou magazin Altex în orașul Motru

by

Altex România își continuă planurile de dezvoltare și extinde rețeaua sa națională de locații fizice prin inaugurarea unui magazin Altex din orașul Motru, județul Gorj. Magazinul își deschide porțile pentru public începând cu 26 octombrie, ora 8:00  și devine, astfel, cel mai mare centru de tehnologie din Motru, oferind o gamă variată de produse la preturi accesibile, pe o suprafață comercială de peste 1,000 mp. În perioada 26 octombrie – 1 noiembrie, clienții vor putea beneficia de oferte speciale la numeroase produse în magazinul Altex Motru.

Extinderea rețelei de magazine Altex reprezintă un pilon important a strategiei de dezvoltare a companiei, care vizează accesul rapid și convenabil la o varietate extinsă de produse, la cel mai atractiv raport calitate-preț. Totodată, retailerul electro-IT furnizează servicii de calitate, cum ar fi politica 2x diferența, livrarea produselor voluminoase în doi oameni sau transportul gratuit pentru comenzile online.

Altex Motru„Orașul Motru face parte din planul nostru de extindere și dezvoltare, iar prin inaugurarea magazinului Altex in oraș reușim să fim mai aproape de clienții noștri și să acomodăm nevoile acestora de calitate și performanță, prin intermediul unei game variate de produse electro-IT. Comunitatea din Motru este, astfel, mai aproape de tehnologia de ultimă generație, la cel mai mic preț”, a punctat  Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex.

Magazinul situat pe Aleea Teilor nr. 35-37, Motru, jud. Gorj dispune de un stoc variat de produse și este echipat cu tehnologie inovatoare. Altex continuă să își menține strategia de dezvoltare a energiei verzi și reducerea amprentei de carbon și pregătește implementarea unui sistem cu panouri fotovoltaice pe clădirea magazinului, precum și stații de încărcare pentru utilizatorii de mașini electrice. În plus, au fost introduse displayuri digitale care oferă clienților o experiență de cumpărături mult mai bună și sunt o alternativă prietenoasă cu mediul înconjurător. Magazinul este dotat cu sistemul de etichetare electronică, care asigură o vizibilitate crescută a prețurilor la raft, dar și o schimbare rapidă și conformă a acestora.

În ziua evenimentului, noul magazin Altex din Motru va funcționa de la 8:00 la 21:00. Programul obișnuit din timpul săptămânii este de la 9:00 la 21:00, iar sâmbătă, magazinul este deschis între orele 9:00 și 20:00, în timp ce duminică, între orele 9:00 și 18:00. Toți cei care vor vizita magazinul în ziua deschiderii vor fi întâmpinați cu o mulțime de surprize, precum caricaturi, modelare baloare și face-painting pentru cei mici și cei mari. Atmosfera va fi întreținută de un DJ iar momentele artistice vor fi oferite ansamblul folcloric Junii Țării Bârsei.

Special pentru acest eveniment, Credex oferă solutii de finantare cu 50% reducere la dobânda standard la creditul pe loc în magazin și până la 36 de rate fără dobândă prin cardurile de credit ale băncilor partenere.