Evenimente — October 27, 2023 at 7:09 am

Demonstraţie în comun

by

Lucrând împreună ca parteneri, Allied Telesis şi Onnec au prezentat în cadrul evenimentului Smart Buildings Show de la Londra în perioada 18-19 octombrie, modul în care arhitectura reţelelor IP convergente, monitorizarea inteligentă, automatizarea reţelei şi informaţiile relevante din surse OT, IT şi IoT reduc costul reţelei, complexitatea acesteia şi minimizează impactul asupra mediului.

lights-server-panel.jpg(1)Vizitatorii de la standul Onnec au putut să afle detalii despre portofoliul de produse, tehnologiile şi servicile gestionate pentru clădiri inteligente Allied Telesis. În plus, participanţii au descoperit soluţiile personalizate, de ultimă oră IoT edge. Aceste servicii sunt eficiente în îmbunătăţirea agilităţii proceselor şi în ajutarea la construirea unui avantaj competitiv pentru clienţii din domeniul clădirilor inteligente la nivel global.

„Soluţiile noastre Smart Building sunt eficiente şi securizate. Combinate cu monitorizarea inteligentă şi instrumentele de automatizare reţea, ele duc la reducerea cheltuielilor şi îmbunătăţirea rezultatului final”, a spus Chris Dyke, Sales Director UK & Ireland la Allied Telesis.

Allied Telesis a prezentat gama sa de soluţii end-to-end optimizate pentru clădiri inteligente, inclusiv seria x950 de switch-uri core, extrem de populara serie X530 de switch-uri edge, access point TQ6700 proiectate pentru reţele hibride cu grad ridicat de disponibilitate. De asemenea, au fost prezentate gamele proprii de switch-uri industriale, firewall-urile UTM şi suita software de management.

În acelaşi stand, Onnec a prezentat platforma Onnec iQ, care demonstrează statutul curent şi istoric al unei clădiri inteligente în termeni de consum energetic, costuri, amprentă CO2, securitate, niveluri de securitate şi orice cerinţe potenţiale de întreţinere.

Onnec este o firmă specializată pe infrastructuri IT, care furnizează soluţii de conectivitate end-to-end pentru centre de date, birouri, centre de comerţ en-gros şi medii de comerţ cu amănuntul.