COMUNICATE — October 30, 2023 at 10:16 am

Luna noiembrie vine cu noutăți la National Geographic și National Geographic Wild

by

Luna noiembrie aduce noi seriale și documentare pe National Geographic și National Geographic Wild. Puteți urmări noile producții captivante „JFK: O ZI ÎN AMERICA”, „Traficanți pe aeroport” sau „Inginerie abandonată”.

JFK O ZI ÎN AMERICA - 5 NOIEMBRIEJFK: O ZI ÎN AMERICA
În data de 22 noiembrie 1963, președintele Statelor Unite ale Americii, John F. Kennedy, a fost asasinat. După șase decenii de la asasinare, această serie documentară ne duce, pas cu pas, în acea zi. De-a lungul celor trei episoade, urmărim atentatul prezidențial, o vânătoare de oameni la scară largă și uciderea asasinului. Oferind într-un mod cu totul nou o perspectivă asupra mai multor aspecte ale acelei zile, documentarul va captiva audiența din întreaga lume.

Duminică, 5 noiembrie, primele 2 episoade, de la 21:00 (iar al treilea, luni, 6 noiembrie la aceeași oră)

TRAFICANŢI PE AEROPORT SEZONUL 6TRAFICANŢI PE AEROPORT SEZONUL 6
Agenții de securitate luptă fără încetare pentru oprirea traficului de droguri pe cele mai aglomerate aeroporturi ale Americii și de-a lungul graniței de sud, de la San Diego până la Valea Rio Grande. Aceștia confiscă marfă de contrabandă, interceptează artefacte de neprețuit, urmăresc agențiile de spălare a banilor ale cartelurilor, salvează victimele traficului de persoane și lucrează la nivel internațional pentru a eradica exploatarea ilegală a aurului în Columbia.

Din 2 noiembrie, în fiecare joi, la 21:00

DEZASTRE DESCIFRATE
Această serie documentară ne poartă în trecut pentru a explora evenimente care au schimbat vieți, au zguduit Pământul și nu pot fi uitate, prezentând imagini de arhivă selectate cu atenție, tehnologie de vârf și scenarii informative. Pe lângă explorarea arhivei spectaculoase, ilustrând efectele pe care aceste dezastre le pot avea, vom analiza știința din spatele fiecărui eveniment, aruncând o lumină asupra celor mai fascinante elemente și oferind o înțelegere despre cum și de ce au loc aceste evenimente.

Din 22 noiembrie, în fiecare miercuri, la 21:00

INGINERIE ABANDONATĂ SEZONUL 8INGINERIE ABANDONATĂ SEZONUL 8
Seria documentară „Inginerie abandonată” călătorește în jurul lumii pentru a dezvălui și explora numeroase proiecte abandonate; fragmente uitate ale unor realizări inginerești incredibile, orașe-fantomă întinse, complexe industriale enigmatice și rămășițe sinistre ale conflictelor sângeroase. Fiecare astfel de loc își spune propria poveste despre modul în care a fost construit și factorii care au determinat apoi abandonarea lui.

Din 14 noiembrie, în fiecare marți, la 22:00

SUPRAVIEȚUITORUL: SAFARI AFRICAN
Exploratorul și expertul în supraviețuire Hazen Audel pornește într-o expediție extremă prin legendara Vale a Marelui Rift din estul Africii. Hazen știe că Valea atrage numeroase animale sălbatice și explorează ocazia de a străbate 800 km prin peisajul divers aflat în sezonul marilor migrații și de a supraviețui sub cerul liber printre aceste magnifice viețuitoare rare.

Din 18 noiembrie, în fiecare sâmbătă, la 16:00

INFERNO: CĂLDURĂ MORTALĂ ÎN FRANȚA
In vara anului 2003, Franța a suferit din cauza unui val devastator de căldură, ce s-a soldat cu pierderea a mii de vieți. Folosind imagini de arhivă și declarații ale martorilor, revedem modul în care cei care s-au confruntat cu acest lucru au luptat zi de zi pentru a rezista. Aflați cum Franța și cea mai mare parte a Europei se confruntă și astăzi cu temperaturile în creștere.

Duminică, 26 noiembrie, la 18:00

EXTRAORDINARA AFRICA
În luna noiembrie, telespectatorii Wild se vor bucura să exploreze continentul extraordinar plin de culoare și cea mai faimoasă faună din lume. Fiți cu ochii pe National Geographic Wild pentru a explora cele mai frumoase peisaje ale animalelor aflate în habitatul lor natural.

Din 5 noiembrie, în fiecare duminică, la 19:00

ANIMALE: CĂLĂTORII EXTRAORDINARE
Pe întreaga planetă, animalele pornesc în migrații istovitoare, aflate în condiții periculoase și pline de prădători sălbatici. Dezvăluim ce determină aceste animale curajoase să pornească în aceste adevărate călătorii pe viață și moarte.

Din 26 noiembrie, în fiecare duminică, la 19:00

VETERINAR ÎN YUKON S12
Dr. Michelle Oakley este veterinar pentru aproape orice mișcă în Yukon. Dr. Oakley face vizite la domiciliu pe o suprafață de sute de hectare, unde îngrijește și animale sălbatice și domestice. Însoțită de fiicele ei adolescente și înarmată cu un umor la fel de ascuțit ca bisturiul său, dr. Oakley jonglează cu dibăcie între rolurile de veterinar cu normă întreagă, soție și mamă, într-una dintre cele mai neprimitoare și izolate zone din lume.

Din 6 noiembrie, în fiecare luni, la 19:00