MANAGEMENT — October 30, 2023 at 2:21 pm

Zyxel Networks acordă o atenție deosebită pieței din România și extinde echipa locală

by

Zyxel Networks urează bun venit, în echipa sa pentru regiunea CEE (Central and Eastern Europe), noului Channel Manager pentru România – János Banga.

JanosBanga2János se va ocupa de una dintre piețele cheie în ceea ce privește potențialul comercial, în cadrul regiunii CEE. Colaborarea cu distribuitorii și revânzătorii locali atinge astfel un nivel nou, la fel ca și suportul de pre-vânzare, vânzare și service. Ambiția noastră este să câștigăm o poziție puternică pe piața românească, special în domeniul Wifi corporate și al securității pentru IMM.

Înainte de a veni la Zyxel, János a lucrat 13 ani în cadrul unei companii care activează în domeniul industriei de telecomunicații. Din anul 2010 până în anul 2019 a coordonat regional activitatea comercială din zona centru la RCS & RDS SA, din grupul Digi Communications. Din anul 2020, în cadrul filialei Digi Ungaria, a ocupat poziția de director de vânzări și marketing. Însă la începutul carierei sale lucra ca tehnician și configura, instala și învăța personalul să utilizeze corect soluțiile telecom. Astfel a obținut experiență valoroasă și utilă pentru noua sa poziție.

János se aliniază la valorile și viziunea de dezvoltare a companiei Zyxel. „Scopul meu personal este de a transmite know-how-ul pe zona de securitate și, astfel, de a fi deschis complet soluțiilor care să fie corecte și avantajoase pentru clienții noștri”, a precizat Janos.

János dedică timpul său liber naturii, cunoașterii acesteia prin plimbări pe jos sau cu motocicleta.