Hardware — October 31, 2023 at 10:40 am

AENO redefinește confortul și designul simplu de utilizat în încălzirea locuinței, prin lansarea AENO Premium LED Eco Smart Heater

by

AENO, un brand de top în domeniul electrocasnicelor, și-a extins linia de echipamente inteligente de încălzire odată cu lansarea celui mai nou model, AENO Premium LED Eco Smart Heater. Acesta completează familia de produse de încălzire, din care face parte dublul câștigător Red Dot Award 2023, modelul AENO Premium Eco Smart Heater.

AENO LED Heater 1AENO Premium LED Eco Smart Heater are un nou afișaj digital LED și 4 butoane, un ecran de temperatură (actuală și setată de utilizator), buton de mod SMART (pentru a porni încălzirea constantă sau pentru a seta temperatura camerei), pentru o încălzire eficientă și economică, butoane pentru ajustarea temperaturii și bineînțeles, butonul de pornire, din aluminiu. Luminozitatea ecranului LED este variabilă. Utilizatorii pot regla intensitatea luminoasă atât pentru ecranul LED, cât și pentru butoane, pentru modul de noapte și un somn confortabil. Oprirea automată a butoanelor și a ecranului este posibilă prin activarea din aplicație (altfel, presetarea din fabrică este „întotdeauna pornit”).

Lansarea AENO Premium LED Eco Smart Heater marchează o etapă importantă pentru brand, deoarece își extinde categoria de produse pentru a răspunde nevoilor în evoluție ale consumatorilor din întreaga lume. Aceste încălzitoare de ultimă generație sunt eficiente din punct de vedere energetic și au funcții avansate de conectivitate.

Design ușor de utilizat pentru cea mai bună experiență și confort

Afișajul digital și unitatea de control cu iluminare LED și butoane sunt realizate atât de intuitiv, încât pot fi găsite cu ușurință chiar și pe întuneric. Designul elegant ultra-subțire (de numai 11 mm), materialele premium (aluminiu anodizat) și luminozitatea elegantă a afișajului LED sunt plusuri în materie de estetică, pe lângă cele de funcționalitate.

Încălzitorul AENO Premium LED Eco Smart Heater este disponibil în trei opțiuni de culoare: alb, negru și gri: Glossy White, Pearl Black, Noble Grey, astfel încât să se asorteze perfect cu orice interior.

AENO LED Heater 2Designul discret cu panoul ultra subțire din sticlă termorezistentă fie devine principala atracție, fie se camuflează în decorul camerei. Poate fi instalat pe podea, pe perete sau pe tavan, orizontal sau vertical.

Utilizatorul poate alege modalitatea de a controla aparatul în funcție de preferințe: de la distanță, din aplicația mobilă, prin asistenți vocali sau folosind afișajul digital și butoanele de setări.

Echipat cu conectivitate Wi-Fi, dispozitivul poate fi controlat cu ușurință printr-o aplicație mobilă, permițând monitorizarea consumului de energie, setarea programelor și reglarea temperaturii, totul în timp real. Utilizatorii pot seta în avans o temperatură confortabilă, din aplicație, înainte de a ajunge acasă.

De acasă, poate fi controlat prin comenzi vocale (Google Home sau Amazon Alexa) sau direct din butoane. Încălzitorul permite folosirea butoanelor și a afișajului digital, chiar dacă utilizatorul aplicației nu este prin preajmă, ceea ce poate fi util atunci când în casă sunt și persoane în vârstă.

Modul personalizat și inteligent pentru economisirea energiei

Una dintre caracteristicile remarcabile ale încălzitoarelor inteligente AENO este capacitatea lor de a folosi modul SMART atunci când este necesar, pentru a menține o temperatură confortabilă, configurabilă fără pierderi de căldură în aer.

Toate modelele de încălzitoare AENO sunt mai eficiente decât alte tipuri de încălzitoare și metode de încălzire (încălzire prin convecție, aer condiționat, încălzire prin pardoseală, încălzire centrală).

Produsele folosesc rapid și eficient cei peste 700+ de wați de putere, fără a pierde căldură și bani. Încălzitorul este de două ori mai eficient decât un produs convențional. Odată ce ajunge la temperatura setată, se oprește automat, fără a mai irosi energie electrică, menținând temperatura camerei (în modul SMART). Menținerea temperaturii camerei este întotdeauna varianta mai ieftină.

Siguranță și protecție

Siguranța este prioritară pentru AENO, iar încălzitorul AENO Premium LED Eco Smart Heater nu face excepție. Caracteristicile de siguranță încorporate, cum ar fi blocarea pentru copii, protecția împotriva supraîncălzirii și senzorul de răsturnare/cădere (încălzitorul se oprește în cazul în care produsul cade, sirena anunță și este trimisă o notificare în aplicație) le permit urilizatorilor să se bucure de căldură, fără grija accidentelor.

Încălzire sănătoasă pentru o stare de bine
Încălzitoarele AENO nu usucă aerul și nu ard oxigenul – nu este aer condiționat. De asemenea, nu suflă aer – deci nici polen sau praf în jur, ceea ce îl face un dispozitiv excelent pentru persoanele cu alergii. Silențions, inodor și fără să facă praf, AENO Premium LED Eco Smart Heater este soluția potrivită pentru familiile cu copii și animale de companie.

„AENO și-a luat angajamentul să îmbunătățească viața clienților săi prin soluții inovatoare pentru încălzirea locuințelor”, a declarat Andrei Kazennau, Business Development Manager for Heaters. „Odată cu lansarea încălzitoarelor noastre inteligente, ducem confortul la un nivel cu totul nou. Această linie excepțională de produse ne ajută să livărm ce e mai bun pentru clienții noștri, fără să uităm nici de aspectul estetic: designul de produs este unul remarcabil, fapt confirmat pentru prima generație a AENO Premium Eco Smart prin distincțiile Red Dot Awards. Suntem încrezători că noul model va avea la fel de mult succes și va completa această categorie de produse.”

Încălzitoarele inteligente AENO sunt disponibile pentru achiziționare în România, începând cu luna octombrie, de la comercianții parteneri.


Imagine1Despre AENO
AENO este un brand nou de electrocasnice inteligente, create de o echipă internațională de ingineri și fabricate în China. Pentru o aprovizionare optimă a utilizatorilor finali din Europa, linia de producție pentru fabricarea produsului Premium Eco Smart funcționează în Polonia.
AENO face parte din portofoliul ASBIS Enterprises PLC, distribuitor de top de produse IT din regiunea EMEA.
Pentru mai multe informații vizitați site-ul oficial: www.aeno.com/ro.

Despre ASBIS Romania
Înființată în 1998 ca filială locală a ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB), ASBIS Romania este distribuitor cu valoare adăugată, OEM și furnizor de soluții IT, IoT, AI. Compania este specializată în distribuție cu valoare adăugată (VAD), soluții de piață B2B și distribuție de produse ITC de la furnizori globali. Cooperând cu liderii din industria IT, echipele de experți ale companiei configurează produse hardware și elemente software, servicii bazate pe cloud și tehnologii pentru a crea soluții comerciale viabile și atractive.
Cei 25 de ani de prezență pe piața locală au fost marcați de momente importante, cum ar fi consolidarea diviziilor VAD, Volume distribution și Consumer și diversificarea portofoliului de produse, soluții și branduri, inclusiv prin introducerea unor mărci proprii, cum este cea de produse electronice inteligente AENO. În 2022, ASBIS Group a înființat o nouă divizie, de roboți colaborativi (coboți), care are o echipă locală dedicată din România, formată din 5 persoane.
Pentru mai multe informații despre ASBIS Romania, vizitați site-ul web al companiei: www.asbis.ro.