NEWS — October 31, 2023 at 3:33 pm

Black Friday la Altex

by

logo_Altex_15x5cm_1la1_page-0001Altex dă startul celei mai așteptate campanii de cumpărături a anului, Black Friday. În perioada 2 noiembrie – 22 noiembrie, super-ofertele vor fi disponibile atât ȋn magazinele fizice Altex și Media Galaxy din toată țara, cât și online, pe altex.ro, mediagalaxy.ro sau în aplicația mobilă Altex.

Campania de Black Friday de anul acesta este structurată în trei valuri, fiecare săptămână cu oferte dedicate la o gamă variată de categorii de produse.

„Black Friday la Altex reprezintă o oportunitate deosebită pentru clienți de a face achiziții inteligente, beneficiind de prețuri reduse, pe o durată de 3 săptămâni. Ofertele sunt generoase pe întreaga perioadă a campanie și acoperă o gamă variată de categori de produse. Și de această dată am gândit oferte speciale concepute pentru a îmbunătăți calitatea vieții clienților noștri, atât în magazinele noastre fizice, cât și online. Cu fiecare campanie de Black Friday încercăm să fim mai aproape de nevoilor acestora și să oferim calitate la cel mai bun preț”, a declarat Raul Filip, director de achiziții Altex România.

Cele 3 etape Black Friday 2023:
Val 1: oferte valabile între 2 noiembrie – 8 noiembrie
Val 2: oferte valabile între 9 noiembrie – 15 noiembrie
Val 3: oferte valabile între 16 noiembrie – 22 noiembrie