NEW TECHNOLOGY — October 31, 2023 at 1:57 pm

Cum să începeți cu AI

by
Inteligența artificială(AI) poate fi o provocare pentru liderii de afaceri și factorii de decizie IT, cum să implementeze și să folosească această tehnologie. Iată ce trebuie să știți.
AI (Artificial Intelligence) concept.Afacerile tale caută să facă mai mult cu AI sau chiar să înceapă? Trei priorități cheie pentru organizații sunt importante la începutul călătoriei în domeniul AI:
1. Evaluează ceea ce faci deja și definește nevoile afacerii tale. Indiferent dacă știu sau nu, majoritatea companiilor folosesc deja AI în diferite moduri, deoarece este integrată în soluțiile tehnologice pe care le folosesc în fiecare zi. Majoritatea companiilor moderne vor avea un anumit tip de AI. Pentru a merge mai departe, organizațiile ar trebui să evalueze nevoile afacerii și să emită câteva aprecieri cu privire la modul în care AI ar putea ajuta. Faceți un inventar a ceea ce aveți, pentru că sunt multe oportunități.
2. Prioritizează cazurile de utilizare modeste pentru AI. Nu este necesar ca întreprinderile să încerce să reinventeze imediat întregi procese de afaceri cu AI. Nu totul necesită învățare automată hardcore. Este într-adevăr despre cum să rezolvi unele probleme complexe, să le descompunem apoi în mici bucăți și apoi să descoperi căile potrivite și tehnologia potrivită pentru a le automatiza.
3. Găsiți câștiguri ușoare. Având în vedere că toate instrumentele AI sunt acum disponibile online, nu este greu pentru companii să experimenteze proiecte simple folosind tehnologia și să încurajeze angajații să facă același lucru. Infrastructura modernă de rețea folosește deja inteligența artificială pentru a îmbunătăți reziliența și a reduce timpul de nefuncționare. Rămâneți la curent cu această tendință pentru a vă asigura că afacerea dvs. este pregătită pentru succes.