Data Center / Storage — November 2, 2023 at 1:47 pm

Kingston Technology rămâne principalul furnizor de module DRAM în 2022

by

Kingston Technology Europe Co LLP, companie afiliată a Kingston Technology Company, Inc., lider mondial în produse de memorie și soluții tehnologice, a anunțat astăzi că a fost clasată drept cel mai bun furnizor third-party de module DRAM din lume, conform celei mai noi ierarhii în funcție de venituri realizată de compania de analiză TrendForce.

Kingston își păstrează locul 1 cu o cotă de piață estimată de 78,12% cu venituri în valoare de 13,5 miliarde USD. TrendForce afirmă că vânzările de module DRAM în 2022 au înregistrat în întreaga industrie o scădere de 4,6% față de anul 2021. Veniturile Kingston au înregistrat o ușoară scădere, dar compania și-a păstrat poziția de lider global pentru al 20-lea an consecutiv.

Potrivit raportului, primii cinci producători globali de module de memorie au reprezentat 90% din totalul vânzărilor din 2022, Kingston menținându-și cota de piață dominantă de 78,12%. Tendințele de cumpărare ale consumatorilor de produse electronice au fost afectate de inflația ridicată, dar amploarea solidă a mărcii Kingston, împreună cu lanțul său cuprinzător de aprovizionare cu produse, au limitat declinul acesteia, menținând-o ferm în fruntea clasamentului care ține cont de cota de piață. Graficul de mai jos arată ierarhia primilor 10 furnizori de module DRAM, așa cum a fost publicat de TrendForce:

Imagine1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

În 2022,  produsele premiate cum ar fi memoriile Kingston FURY Beast DDR5 și Renegade DDR5 au primit o transformare odată cu introducerea radiatoarelor albe pentru a permite utilizatorilor să aleagă culoarea care se potrivește cel mai bine stilului lor individual. Într-o epocă în care majoritatea sistemelor sunt proiectate meticulos, Kingston oferă module pentru a completa atât sistemele tradiționale complet negre, precum și PC-urile complet albe, acum în continuă creștere.

„Informațiile de la TrendForce referitoare la rezultatele din 2022 reflectă expansiunea și adaptabilitatea continuă a companiei în fața unui alt an de afaceri solicitant”, a declarat Iwona Zalewska, DRAM business manager, Kingston, EMEA. „Această bornă importantă nu numai că reafirmă prezența dominantă a Kingston pe piață, dar subliniază și rezistența și rolul semnificativ pe care compania îl joacă în industrie, deoarece acum ne menținem cu mândrie poziția de top pentru al 20-lea an consecutiv.”

Pentru mai multe informații vizitați kingston.com.