COMUNICATE — November 6, 2023 at 11:49 am

Alexandru Pițigoi face echipă cu Winner la campionatele motorsport din 2024

by

Motorsportul fascinează și determină mii de oameni din întreaga lume să urmărească toate etapele competițiilor de mare viteză cu sufletul la gură. Dincolo de cursele pline de adrenalină, motorsportul este însă și despre talent, muncă susținută și depășirea limitelor, atât pe circuit, cât și în afara lui.

Alexandru Pitigoi x WinnerRomânia se poate mândri cu sportivi prolifici care au reușit să atingă performanța de-a lungul anilor. Alexandru Pițigoi este unul dintre cei mai buni piloți ai României, gata să aducă noi trofee în 2024. Rezultatele obținute în cele două decenii se bucură de recunoaștere din partea întregii comunității sportive românești și a susținătorilor acesteia, din care face parte Winner, de astăzi sponsor oficial al sportivului.

În calitate de actor important pe piața jocurilor online, Winner își propune să susțină evoluțiile sportive de excepție, prin asocierea cu pilotul Alexandru Pițigoi, la campionatele motorsport din 2024. Parteneriatul care se va derula pe o perioadă de doi ani marchează prima inițiativă a brandului de sponsorizare a sporturilor cu motor și de a susține unul dintre sportivii recunoscuți din România.

,,Ne face o deosebită onoare să anunțăm sprijinul pe care îl acordă Winner lui Alexandru Pițigoi, unul dintre cei mai experimentați piloți de automobilism din România. Decizia de a începe acest parteneriat întărește misiunea noastră, cea de a fi alături de toți cei care iubesc sportul și își doresc să facă performanță. Credem cu tărie ca pentru a urca pe cele mai înalte poziții pe podiumurile lumii, talentul dar și investițiile în motorsportul românesc sunt ingredientele necesare, de care Alexandru beneficiază în cursele de la Campionatul Național de Viteză în Coastă și Campionatul European de Viteză în Coastă FIA. Suntem încrezători că acesta este primul pas spre un parteneriat de lungă durată, unit de un set de valori împărtășite: dorința de a face performanță, determinarea de a merge până la capăt în ciuda obstacolelor și curajul de a ne asuma riscuri care să ne conducă spre succes”, a declarat Nicklas Zajdel,  CEO Winner.

Cu o experiență de 24 de ani de pilotaj, Alexandru Pițigoi a participat la peste 120 de competiții naționale și internaționale. Palmaresul său numără mai multe titluri obținute în Campionatul Național de Raliuri, dar și distincția de dublu campion național la viteză în coastă în 2022 și 2023. Grație sprijinului acordat de Winner, campionul își propune participarea la toate etapele Campionatului Național de Viteză în Coastă precum și la câteva din cele cuprinse în Campionatul European de Viteză în Coastă FIA, competiții în care va pilota spectaculoasa mașină de curse, PORSCHE 911 GT3 CUP, cu care în 2022 a reușit să câștige cel mai important titlu al carierei.

„Parteneriatul cu Winner este un pas important în cariera mea. Mă bucur atât pentru încrederea acordată, cât și pentru interesul manifestat față de sportul de motor din România. 2024 se anunță a fi un an victorios. Voi participa la cele mai importante campionate, alături de mașina care mi-a adus trofeul în 2022, motivat și mai puternic să dobor recordurile și să fac, din nou, țara și oamenii care mă susțin mândri”, a declarat Alexandru Pițigoi.

Winner a intrat pe piața din România în 2013 ca birouri de pariuri offline. Începând cu luna octombrie, compania a schimbat strategia de dezvoltare, transferând toate operațiunile online, cu scopul de a încuraja un comportament de joc responsabil. Winner continuă angajamentul de a revoluționa piața din România, asigurând consumatorilor o experiență completă de divertisment.